chakija Napisano Maj 6, 2020 Autor #23 Napisano Maj 6, 2020 Ima za cirka 500 u artistu...izgleda da rašćišćavaju stare zalihe. Jedan od retkih koji je jeftniji u nas nego napolju.
chakija Napisano Maj 12, 2020 Autor #24 Napisano Maj 12, 2020 Numark NTX1000... U gostima. U vrlo dobrom stanju, maltene nov .
chakija Napisano Maj 12, 2020 Autor #25 Napisano Maj 12, 2020 Ni ne izgleda tako loše... Prethodni vlasnik je ugradio svekleće diode u boju na stroboskopu i toe-in sveklu.
chakija Napisano Maj 12, 2020 Autor #26 Napisano Maj 12, 2020 Prethodni vlasnik je takođe odradio nešto što bi i inače sam uradio - počupan crappy usb i phono pcb i metnuti dobri neutrik rca. Iznutra je stručno i pedantno zalemljeno. Takođe je i ožičenje promenjeno. Verujem da drastično bolje svira sa ovim izmenama.
chakija Napisano Maj 12, 2020 Autor #27 Napisano Maj 12, 2020 A kako svira - još uvek ne znam...audio bogovi nisu bili naklonjeni juče - uspeo sam da upokojim glavu koju sam namenio za ovaj gramofon. O tome više u zasebnoj temi. Za sada, analogija je na stand-by dok se ne nabavi neka zamenska glava... Što se tiče kvaliteta izrade tiče - kućište, noseći elementi, kao i ručica imaju upitni nivo kvaliteta - deluju odveć plastično u poređenju sa 1210mk2 koji sam imao.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah