skrstic Napisano Jul 1, 2018 #1 Napisano Jul 1, 2018 Danas stavio Ignore i mogu da vam kažem da preporučujem svima. Od mene lajk za opciju. Da sam ranije..
Superfi Napisano Jul 1, 2018 #2 Napisano Jul 1, 2018 Radi to kod mene odavno, kao i svaki softver, update-ujes ga povremeno i radi bez greske Jedino sto ne radi kad nisi ulogovan skrstic je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano Jul 1, 2018 #3 Napisano Jul 1, 2018 Najvažnije je ukljuciti funkciju ignore u svojoj glavi, mnogo bolje radi no forumska Beli_Ninja and skrstic je reagovao/la na ovo 2
skrstic Napisano Jul 1, 2018 Autor #4 Napisano Jul 1, 2018 20 minutes ago, ninja said: Najvažnije je ukljuciti funkciju ignore u svojoj glavi, mnogo bolje radi no forumska Ma jeste. Ovo je lakše.
Woland Napisano Jul 1, 2018 #5 Napisano Jul 1, 2018 ^ jes lakše, ali pre ili kasnije ostaneš sam sa sobom, svašta nešto te spopadne (javi se) a nigde ignore tastera [emoji14] menščini da se forumi u Majci Srbiji shvataju previše ozbiljno..
guja011 Napisano Jul 1, 2018 #6 Napisano Jul 1, 2018 18 minutes ago, Woland said: ^ jes lakše, ali pre ili kasnije ostaneš sam sa sobom, svašta nešto te spopadne (javi se) a nigde ignore tastera onda uključiš self ignore i meditacijaaa Beli_Ninja, Spachek and skrstic je reagovao/la na ovo 3
Woland Napisano Jul 1, 2018 #7 Napisano Jul 1, 2018 onda uključiš self ignore i meditacijaaa jess, ali to se vedžba, nemož iz prve
skrstic Napisano Jul 1, 2018 Autor #8 Napisano Jul 1, 2018 Pa dok ne uvežbaš ili kad primetiš da si podkleko super opcija. Kad ojačaš/uvežbaš opet pustiš sve.
guja011 Napisano Jul 1, 2018 #9 Napisano Jul 1, 2018 1 hour ago, Woland said: jess, ali to se vedžba, nemož iz prve može, može. ona čarobna putačica u gornjem desnom uglu. čarolija.
shonne Napisano Jul 1, 2018 #10 Napisano Jul 1, 2018 Da se ja pitam, sve bih ja to iskljucio,... skrstic je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah