Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
2 minutes ago, grau said:

Na jednom Stogi 2 a na drugom Stogi S.

Xtra. :thumbsup:

Samo ostaje pitanje : jali ce Stabi/Stogi 2 aka vintage ili StabiStogi S aka minimalizam aka ultra moderni dizajn ?

Napisano

ma nemam pojam kako koja ručica radi zato pitam, ima tu puno ljudi koji poseduju iste...

ali ni ponudu od gosp.grau-a nije za odbit ako je cijena prava!

Molio bih cijenu i po jednu sliku AKO nije previše na PP a može i ovde javno - meni mindeđ

hvala

PS košin više nije zanimljiv (preskupo)

Napisano

Ja bih tebi savjetovao Technics 1210 sa njegovom origi ručicom, vidim da si sa ovim gradivom na Vi i ovo ti je odlična kombinacija. 

Traži na net-u, ima tone opisa, jednostavno, lako za namjestiti, brzina kako treba a i svira dobro. A ni jedna ručka ne paše sa svim zvucnicama tako da nema univerzalne (osim naravno Cantus :)

Napisano

Ja bih savetovao pokretacu teme sa novim nick-om/nalogom, Sony PS1 (ponovo), ali onaj sa do 00 trasportom. :dirol:

Kakve Kuzme/SME-i, kakvi bakraci. Digitalija rulezzzz.

Napisano

hvala na savetima ali ipak ne bih, uostalom da taj valja imali biste vas dvoje 1210 i kakav bre pes jedan sad? opet neka paranoja prvo sam bio vule sad imam nov nik, ovo je tema o gramofonima tako da bih ljepo molio za normalne savete a ne ove nebuloze, kome se ne dopada tu je ignor

grau čekam na pp

Napisano

Ameni stalno pada na pamet Dual 701, ima ih u Njemačkoj i uklapa se u budžet. Ili 721, ima automatiku koja se može isključiti. Oba imaju isti transport/motor i lako se prebace u drugu kutiju ako se želi malo kemijati...

Napisano

misliš kako je u africi?

pa dobro ima svega

Napisano
6 minutes ago, tubelover said:

misliš kako je u africi?

pa dobro ima svega

Bese nekad' . . . a ti . . . da ponovim, kako te ?

Jel' su prodati Mirage-i ili su jos tuna ? :laugh1tooht:

Napisano

ja sam trenutno u africi a moj hifi imaš u prvom postu

Napisano

Ne moze vas coek povat,ko,gde,sta,kako...africa......zavera neka ..biti il ne bti, il me grcko solnce opalilo po vugli,il je metaxa...a sta zna ja...

Napisano

Na zalost u Sartiju ni b....od bekgemona,a ouza ima na litre,u kombinaciji sa srpskom sljivkom pomracenje uma...spavas kao bebica...ne treba se ni klima(ti).

• 1 month later...
Napisano

drugar uzo....   zahvaljuje se banovanom kolegi

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...