Impuls Napisano Novembar 11, 2015 #1 Napisano Novembar 11, 2015 Prijatelj sa ovog foruma je izrazio zelju da sklopi sebi jednog Passa sa malo wati. Kasnije ce se sam prijaviti ako bude zeleo. U razgovoru sam napomenuo da vec imam nacrtane plocice odavno za jednu varijantu Pass izlaznog stepena sa 20 tranzistora. Interesovanje je jos vise poraslo nakon nabavke Fischer hladnjaka 400x150x40mm i plocica za napajanja. Paralelno sa ovom temom mozete otvoriti, ako ste zainteresovani i za GB plocica za izlazne tranzistore. Plocica je uradjena tako da moze da se koristi za BA3 balansirani i nebalansirani, F5turbo, F5X, XA.5, XA.8, F4, Aleph... jedino ne moze Aleph X. Potrebne su dve plocice za stereo ili ako se radi o nebalansiranom amp a da nije SE onda moze i jedna za oba kanala. Dimenzija plocice je oko 370x60mm tako da moze na 400mm hladnjake
Impuls Napisano Novembar 11, 2015 Autor #3 Napisano Novembar 11, 2015 postavi semu xs-a da vidimo, mozda moze. dodacemo jos jednu istu ovu plocicu ispod za strujne izvore
Nesic Napisano Novembar 11, 2015 #5 Napisano Novembar 11, 2015 postavi semu xs-a da vidimo, mozda moze. dodacemo jos jednu istu ovu plocicu ispod za strujne izvore
Beli_Ninja Napisano Novembar 11, 2015 #6 Napisano Novembar 11, 2015 A kako bi se spakovao F4 nebalansirano? Mislim, jedan kanal jedna plocica i tako dva puta za stereo.
Impuls Napisano Novembar 11, 2015 Autor #7 Napisano Novembar 11, 2015 F4 ima izlaz za zvucnike na sorsu pa bi mogao i stereo na jednu plocicu, s tim sto se kolo za biasovanje mora uraditi na spoljnoj plocici ili ga nabosti na konektor u sredini. Kod folded varijante kao sto je F5 turbo mora da se koriste dve plocice jer je napajanje na sorsovima a izlaz na drejnu. Plocica je radjena pre nekoliko meseci i u tom momentu sam napravio i varijantu koja odgovara i za Aleph X ali sam odustao zbog vise kratkospojnika koje treba povezati. Plocica nije bila jos u planu da se radi ali je prijatelj izrazio zelju pa je ta prica dosla na red
shonne Napisano Novembar 11, 2015 #9 Napisano Novembar 11, 2015 mora naucim kineski kod njih kitovi XA za 1500 do 8000 Yuan...
Impuls Napisano Januar 29, 2016 Autor #10 Napisano Januar 29, 2016 malo se desavanje pomerilo sa mesta
gidjga Napisano Februar 1, 2016 #11 Napisano Februar 1, 2016 malo se desavanje pomerilo sa mesta uuuu,kako je dobra slika
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah