shonne Napisano Jul 22, 2015 #23 Napisano Jul 22, 2015 Ne postoje dva ista uveta. Sva su različita. Fizički - senzoneuralno - starosno. I to se isto meri. Postoji samo sličan - prosečan i zdrav (uporedni) slušni aparat kod različitih ljudi srednjih godina - a i on se menja sa starosnom dobi...Odnosno svi evidentno gluvimo = i na to se svodi ceo ovaj cirkus (bolest) i beskonačna potraga za što boljim zvukom . Što je neko stariji to mu treba VEĆI (gabarit zvučnika) - JAČI (decibeli) - BOLJI IZVOR (zvuka) . slazem se. Jednom sam uleteo u tu pricu sa uvcetom da bih ispostovao nekog drugog i nikad vise. Ova tema opet ode u eseje...Meni ne treba vece od ovog sto imam, samo mi sad fali pivo. Vrucina...Da oladim neko... Scan speak ja volim, i dosta citao i pratio o njemu. Taj 15w koji ovde ide u "Referencu" pre bih nazvao Peerless ili Vifa...SS je Revelator ili Illuminator i onda se vodi pod referencu. Zahebite opampove u temu za zvucnike.
dvv Napisano Jul 22, 2015 #24 Napisano Jul 22, 2015 Shonne, komentari nemaju veze sa op ampovima, nego sa činjenicama koje su u koliziji sa popualrnim razmišljanjima, pre svega zato što se popularna razmišljanja prečesto odnose na stav "ja to na uvce".
Zen Mod Napisano Jul 22, 2015 #25 Napisano Jul 22, 2015 sirite se mnogo u popularne teorije zavere a usput i obrcete teze ko se prepozna , prepozna ako nista drugo , dajte bar o zvucnicima
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah