Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ne postoje dva ista uveta. Sva su različita. Fizički -  senzoneuralno - starosno. I to se isto meri.

Postoji samo sličan - prosečan i zdrav  (uporedni) slušni aparat kod različitih ljudi srednjih godina - a i on se menja sa starosnom dobi...Odnosno svi  evidentno  gluvimo  =  i na to se svodi ceo ovaj cirkus (bolest) i beskonačna potraga za što boljim zvukom  . Što je neko stariji to mu treba VEĆI (gabarit zvučnika) - JAČI (decibeli) - BOLJI IZVOR (zvuka) .   :buehehe:

slazem se. Jednom sam uleteo u tu pricu sa uvcetom da bih ispostovao nekog drugog i nikad vise.

Ova tema opet ode u eseje...Meni ne treba vece od ovog sto imam, samo mi sad fali pivo. Vrucina...Da oladim neko...

Scan speak ja volim, i dosta citao i pratio o njemu. Taj 15w koji ovde ide u "Referencu" pre bih nazvao Peerless ili Vifa...SS je Revelator ili Illuminator i onda se vodi pod referencu.

Zahebite opampove u temu za zvucnike.

Napisano

Shonne, komentari nemaju veze sa op ampovima, nego sa činjenicama koje su u koliziji sa popualrnim razmišljanjima, pre svega zato što se popularna razmišljanja prečesto odnose na stav "ja to na uvce".

Napisano

sirite se mnogo u popularne teorije zavere a usput i obrcete teze

ko se prepozna , prepozna

ako nista drugo , dajte bar o zvucnicima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...