Jump to content

Asr Emitter pojacalo,hi end ?


Okibokis

Preporučeni Komentari

  • Odgovora 3
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Ja sam ga slušao samo jednom, pre više godina, na otprilike sat vremena. Kupio ga je drug drugara, a pobuđivao je Celestion Ditton 66 kutije, one velike sa basom od 30 cm i sa istom takvom pasivnom membranom. Po meni, jako dobre kutije, možda i najbolje od Celestion-a. Po meni, ASR se pokazao kao veoma linearan pojačavač, ništa nije vuklo, ništa nije guralo, a sve je bilo baš tamo gde treba. Za sat vremena, u meni stranom ambijentu, teško da mogu da ga procenjujem, ali mi se čini da je to jako dobro radilo. Međutim, vlasniku se nije dopao, jer ga je dosta brzo otuđio i zamenio sa jednim Harman/Kardon PA 2400 snagašom, tvrdeći da je tako dobio bolji zvuk. Pošto i ja imam isti takav pojačavač snage, nisam otišao na drugo slušanje. Ne sećam se tačne cene ASR-a, ali se sećam da je bila baš onako muška, doduše iznutra se i dobijalo mnogo elektronike jako kvalitetno urađene.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

http://www.diyaudio.rs/topic/60-novopridosle-skalamerije/?p=164454

 

Da ne palamudim o zvuku jer numem. Sve zajedno sa 12 col Tanojcima kod kolegiona radi samo tako, mada nešto više ćakulamo o smislu života i svemu ostalom neg što slušamo kad već naiđem.

 

Ampić dolazi u dve kutije, napajanje je u zasebnoj. Sve u svemu nekih 60kg hardvera :)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Da li je neko imao prilike nesto vise da cuje o ovom pojacalu koje sam danas video na oglasu,a reklama mu je da koristi "MSB Technology" 24-bitni r-2r ladder  DAC.

dac nema veze sa pojačalom, aj se razbudi.

kod valjatora lepo piše:

ROCKNA (Romania), AUDIOBYTE (Romania) nalaze se u samom vrhu proizvodjaca DA konvertora, koriste najnoviji "MSB Technology" 24-bitni r-2r ladder DAC, a ne uobicajeni delta-sigma DAC ( tolko cenjeni TDA 1541 je upravo r-2r ladder DAC, ali zastarele tehnologije ).

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...