Jump to content

Baby BAF , FAK , Svajserbal.......... 2014.

Preporučeni Komentari

Napisano

Evo onda predlog za datum: vikend 5 i 6 jul. U zavisnosti od blizine/daljine lokacije može neko od organizatora da dođe i u petak 4tog.

Meni štima.

Napisano

Видовдански Швајсербал (Widov-day Burning Amplifier) :D

Napisano

Vid', dogovorite se. Ovako možemo do u nedogled... Ako zapadne kad nisam tu, jbga, snaći ćete se :) koga nema, bez njega se može... ;) (bilo bi idealno da svi koji žele mogu da dođu na isti dan na isto mesto ali... mislim, da ne bih bio pogrešno shvaćen... pa potom omražen...)

Napisano

ja odustajem od datuma, jer nisam nacisto sta mi odgovara a sta ne.

ako se kojim slucajem uklopim, odlicno, ako ne, uzivajte!

:oke:

mnogo je vruce napolju  :hot:

Napisano

OK

onda ostaje 28. Jun vikend

cisto da presecem dogovaranje ............. da ne dodjemo do decembra 2017. :rofl:

ajmo dalje o lokaciji

okolina prestonice, molim  , postigoh konsenzus sa samim sobom ....... :pioneer:

Napisano

prenociste za sumu mozete da trazite i u surcinu/dobanovcim, blizu je, tockom ide i gsp linija 605-progar

obavezno nadjite termin odma jer su sve manifestacije tamo, bas je prometno mesto, organizuju koncerte, predstave i kojesta

za slusaonicu imaju onu binu koja je poluotvorena

:whistle2:

Napisano

''nece to niko'' :oke:

inace za selidbu, nije strasno popakuje se u gepek(prtljaznik :hot: ) srecom ljudi nece faliti :wink2:

da ne bude kisa? to bi bas zeznulo stvar

Napisano

ima u bojcinskoj sumi spavanje, jedino sto nemojte da se palite da je ta kafana jeftina (a i dobra, ako smem da dodam, ali recimo da je to pitanje ukusa:)).

resicemo lokaciju, bez brige.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...