Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Elem, vidim da ima jedan na KP, ali bih radije kupio od nekoga ovde, ako neko prodaje.

Hteo bih nabaviti Squeezebox Touch, ili Duet, svejedno - sve dok ima WiFi moguchnost.

Hvala!

• Odgovora 10
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

ako ne nadjes, pojuricu ti ja neki u UK, dosta je jeftinije nego na KP

Koliko je cena tamo? Da ne tražim, Vi već znate. Hvala.

Napisano

ako ne nadjes, pojuricu ti ja neki u UK, dosta je jeftinije nego na KP

Hvala! Sachekam josh par dana, pa javim ti. :)

Napisano

pa frljaju se i u UK sa cenama, velika je potraznja, ali nalecu komadi po oko 160-170 funti plus dostava, u fabrickom stanju

Napisano

pa frljaju se i u UK sa cenama, velika je potraznja, ali nalecu komadi po oko 160-170 funti plus dostava, u fabrickom stanju

Hvala.

Napisano

Jeste jeftinije, ali se mora imati u vidu dostava koja je sigurno par desetina funti + carina i pdv, osim ako to u Makedoniji ne funkcioniše drugačije, pošto u Srbiji ne gine dodatni trošak od oko 30%.

• 1 month later...
Napisano

Да ајдејтујем... купио сам нови Apple Airport Express, за нешто мање од 90 ЕУР. Како имам неколико Synology NAS-ова, ради савршено у комбинацији са iTunes сервером и iPad/iPod за даљинца.

Synology чак има опцију да транскодује све формате у WAV, тако што могу свирати и FLAC-ове. Није суви хај-енд, свакако, али за систем у коме се дигиталија слуша мање од 2%, сасвим солидно.

Грау, дај почисти инбокс, не могу ти послати ПП.

Napisano

Stavi jabuku na DAC i skoro HighEnd ( Bar kod mene na Audio Alchemy,  doduse modifikovan)

Разлог набавке јабуке је баш елиминација DAC-a, којег сам спаковао ради поједностављања система.

• Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...