Jump to content

Prodajem par Sonido SCW300


Zvu

Preporučeni Komentari

Potraga za savršenim 15-icama za Lukine wg-ove nastavlja. Posle slušanja Sonido 15-ica vidim da ne treba ništa ispod toga da se kombinuje sa onolikim levkovima za kupus.

 

Cena za par zvučnika je 200 evra i fiksna je. Toliko su koštale mene pa će toliko i nekog sa foruma - ako kupac bude sa foruma. Za sada oglas ovde pa posle nekog vremena i na kupujem/prodajem. Trenutna cena im je kod Varge u Mađarskoj 140 evra po komadu.

 

Kontaktirao sam Vargu pa mi je poslao TS parametre baš ovog para zvučnika:

 

Postavljena slika

 

Mogu se poslušati kombinovani sa Tesla elipsama ali se moramo dogovarati oko termina jer nemam preterano slobodnog vremena, a zvučnici su u očevom stanu.

 

Šaljem kurirskim službama na teret i odgovornost kupca, naravno. Ja ne bih rizikovao da mi neko baca zvučnike po nekom kamionu ili kombiju ali ako neko ima preteranu želju, mogu da ih pošaljem.

 

Kontakt na PP

 

Slike u prilogu:

 

Postavljena slika

 

Postavljena slika

 

Postavljena slika

 

Postavljena slika

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 7
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Žao je meni Deltalite II 2512, žao mi je za JBL E140, žalim one Seas CA18RNX, žao mi je i Selenium D220Ti - svega je meni žao.

 

Da se pita moja želja, imao bih svakakvih zvučnika. Jedne sa 6"/1" bookshelf, pa jedne 2x6"/1" 2.5 sistemac, pa jedne trosistemske bookshelf 10"/5"/1" pa još jedne 12"/5"/1" floorstanding, pa jedne Altec VOT, neke Tannoy 15 koaksijalce, pa JBL 4345, može i Klipsch corner horn, pa jedne Avantgarde duo, jedne elektrostatike, pa OB sa dve Alfa 15, pa .... sve bih ja voleo :D

 

Pošto se pita razum, onda sam rešio da onoliko novaca koliko sam do sada dao za zvučnike samo pretvaram u drugačije zvučnike. Moguće je dodavanje novaca ali samo ukoliko je kvalitativni pomak lako uočljiv. Bezveze mi je da non stop dajem  novce za nešto što taložim kući. Sestra, ćale i brat imaju svoje zvučnike i sisteme zahvaljujući tome. Sestra Sansui SP5500X+Sansui AU-X517, ćale trosistemske Quadral+Hitachi HA-1, brat Technics SU-V505+ 12"/6"/1" zvučnike koje sam ja pravio.

 

Pre ću da poklonim nego da prodam upola cene zvučnike koje napravim, a nemam više kome da poklanjam.

 

Od novca dobijenog za Deltalite sam kupio Sonido SCW300, a od novca za Selenium D220Ti kupio sam B&C DE250-8 uz doplatu od 50 evra. Mislio sam da Sonido SCW300 pretvorim u JBL 2235H ali bi me do kraja izašlo 600 evra za par 15-ica, a za te novce ima štošta lepo i bolje da se kupi.

 

Računam da me par ozbiljnijih Sonido, JBL, Eminence, Altec ili Beyma 15-ica neće izaći ispod 400-450 evra par (bar oni modeli koje sam gledao) pa bolje da prodam ovo što imam i za te novce kupim 15". Zadržao bih Sonido SCW300 ali 15" jeste prava mera za onolike vejvgajdove pa sam odlučio da presečem. Sonido SCW300 mi zvučno najviše odgovaraju od svih 12-ica koje sam imao kod sebe.

 

Zadržaću samo B&C DE250 jer mi treba za sume, a kupiću 15" koja mi se na oko svidi da svira uz to. Ako mi se zvučno ne svidi biće i ona u oglasima dok ne nađem što mi srcu drago :)

 

Voleo bih da najurim JBL 2226H, JBL 2225H, JBL LE14-H, Eminence Deltalite II 2515, Beyma 15LW30... Ima tu još nekih drajvera ali ne znam koliko je moguća njihova nabavka u Srbiji pa se držim ovoga za šta imamo zastupništva.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...