paja959 Napisano Oktobar 5, 2017 #3191 Napisano Oktobar 5, 2017 1 hour ago, ninja said: A sada malo "brže" 1 nice ..koja varijanta je u pitanju? 1LP,3LP?..nesto se ne vidi najbolje nalepnica,mutno je
ninja Napisano Oktobar 5, 2017 #3192 Napisano Oktobar 5, 2017 1LP ali novi remaster ... ako je mutno, naočale koristi
paja959 Napisano Oktobar 5, 2017 #3193 Napisano Oktobar 5, 2017 48 minutes ago, ninja said: 1LP ali novi remaster ... ako je mutno, naočale koristi ma ni zoom od 400% i ocale mi ne pomazu ..BTW od svih tih zadnjih remastera sto su uradjeni pa su se mogli nabaviti kao simpli ili dupli albumi,sa minimalnom cenovnom razlikom,Zepp 1 vredi povijati u toj 3LP varijanti,sadrzi Live in Olympia/Paris '69,sa tehnicke strane gledajuci,sam snimak nije bas da se padned u nesvest,al je svirka sama bas Zeppovska: https://en.wikipedia.org/wiki/Led_Zeppelin_European_Tour_Autumn_1969
Woland Napisano Oktobar 5, 2017 #3194 Napisano Oktobar 5, 2017 Audite je Nemačka izdavačka kuća, na tržištu skoro 45 godina, specijalizovana za retke i istorijske snimke klasične muzike.. vodi je Ludger Böckenhoff, a najpoznatija je po ciklusu Mahlerovih simfonija, koje je izvodio Bayerishe Rundfunks, a dirigovao Rafael Kubelik.. Kubelik je imao poseban senzibilitet za izvođenje Mahlerovih simfonija - obojica su najbolji izdanci geografskog prostora koji se nekada zvao Bohemia, tako da to i nije iznenađenje.. DG je svojevremeno objavljivao Kubelika, ali Audite je objavio kompletan ciklus koji je sniman godinama.. snimci nisu tehnički perfektni, snimljeni su uživo, ali su veoma slušljivi i meni prvi na Mahlerovoj listi.. za sada sam na0bavio Prvu i Petu simfoniju: Doktor je reagovao/la na ovo 1
Woland Napisano Oktobar 5, 2017 #3195 Napisano Oktobar 5, 2017 ovo je bila uvodna priča o Audite, da bih došao do njihovih RIAS izdanja - Radio In American Sector u Berlinu.. Od 1947 do 1954 RIAS je snimao i uživo na radiju prenosio koncerte Berlinske Filharmonije.. dirigovao je Wilhelm Furtwängler, jedan od četvorice veličanstvenih (Toscanini, Oto Klemperer i Bruno Walter čine ostatak).. Audite je 2011 skupio RIAS trake i na 14 vinila ih objavio.. reč je naravno o mono snimcima, Betovenova Treća, Peta i Šesta su snimljene u dva navrata, sa razmakom od nekoliko godina.. večeras sam odslušao Šestu, snimak od 25.05.1947. - prvi koncert Berlinske Filharmonije posle rata.. snimak je, paa - istorijski, veoma blago remasterovan i iznenađujuće dinamičan.. biće ovo interesantna jesen Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Oktobar 6, 2017 Autor #3196 Napisano Oktobar 6, 2017 9 hours ago, Woland said: ovo je bila uvodna priča o Audite, da bih došao do njihovih RIAS izdanja - Radio In American Sector u Berlinu.. Od 1947 do 1954 RIAS je snimao i uživo na radiju prenosio koncerte Berlinske Filharmonije.. dirigovao je Wilhelm Furtwängler, jedan od četvorice veličanstvenih (Toscanini, Oto Klemperer i Bruno Walter čine ostatak).. Audite je 2011 skupio RIAS trake i na 14 vinila ih objavio.. reč je naravno o mono snimcima, Betovenova Treća, Peta i Šesta . . . . Prvo, hvala za info o Audite. Drugo, apropo cetvorice velicanstvenih - Vilhelm Futvangler je IMHO onaj prvi sa barjakom. I to jedno 50-60 jardi ( ono bar najmanje ) ispred ove trojice. Daleko od toga da su ova trojica velicanstvenih losi. Naprotiv. Woland je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano Oktobar 6, 2017 #3199 Napisano Oktobar 6, 2017 6 minutes ago, Woland said: @ninja You need cooling? Bogami, sa ovih "vrućih" 11.5C mogu reći DA btw: Vidiš da ovdje definitvno nema CM, ma ni primirisiti
Woland Napisano Oktobar 6, 2017 #3200 Napisano Oktobar 6, 2017 @ninja iz perspektive mog gitariste i Zeppelini su CM, za pičkice kaže ukradem mu ih povremeno
Doktor Napisano Oktobar 6, 2017 Autor #3201 Napisano Oktobar 6, 2017 5 minutes ago, Woland said: @ninja iz perspektive mog gitariste i Zeppelini su CM, za pičkice kaže . . . . Ehhhhhhh, sad', nemojmo preterivati. Recimo , " Fizicki grafiti " . . . nema tu CM-a. Sa druge strane . . . moze i za phickice . . . why not.
Woland Napisano Oktobar 6, 2017 #3202 Napisano Oktobar 6, 2017 @Doktor ma šta nas se tiče šta gitarista bulazni Om mu je Black Sabbath za matorce
Doktor Napisano Oktobar 6, 2017 Autor #3203 Napisano Oktobar 6, 2017 1 minute ago, Woland said: @Doktor ma šta nas se tiče šta gitarista bulazni Om mu je Black Sabbath za matorce Vid' ti malog kakve gadne kritike deli. Nego, @ninja, jel' su se to "otela" celokupna remasterizovana sabrana dela od Cepelina ? ninja je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano Oktobar 6, 2017 #3206 Napisano Oktobar 6, 2017 III ... onda sam pickica Doktor je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano Oktobar 6, 2017 #3207 Napisano Oktobar 6, 2017 12 minutes ago, Woland said: i kako to zvuči? Dobro, muzika bez da ti glava igra ping-pong Woland je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Oktobar 6, 2017 Autor #3208 Napisano Oktobar 6, 2017 . . . Jbga, LP sa "Stepenicama " mor'o x 3 Woland and ninja je reagovao/la na ovo 1 1
ninja Napisano Oktobar 6, 2017 #3209 Napisano Oktobar 6, 2017 Nisu loši remasteri, uzeo sam ih posle konsultacije sa stručnim timom ... samo što sam izabrao jeftiniju varijantu sa po jednom pločom a ne oni paketi sa 2-3 za jedan album. Doktor and Woland je reagovao/la na ovo 2
ninja Napisano Oktobar 6, 2017 #3210 Napisano Oktobar 6, 2017 @Doktor,ti ko pokeras ... Poker, triling, 2 para ... Doktor je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano Oktobar 6, 2017 #3211 Napisano Oktobar 6, 2017 Stigne se i IVa odslusati pre salate (sad bi se čika @grozni krstio i nogama) i utakmice Woland je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Oktobar 8, 2017 Autor #3212 Napisano Oktobar 8, 2017 Sasvim slucajno pronadjeno u bunkeru na terasi. Ovo nisam cuo sigurno jedno 5-6 godina. Trostruki LP, pa taman za ovo vece. ZZZ, Woland and ninja je reagovao/la na ovo 3
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah