Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Otvaranje vinil "seanse" sa :

attachicon.gifwr1.jpg   attachicon.gifwr2.jpg  attachicon.gifwr3.jpg  attachicon.gifwr4.jpg

Jedan od "lakših", prijemčljivijih albuma Weather Report-a.

Numera A4 - Confians mi je devedesetih godina prošlog veka bila omiljena test numera za audio sisteme, komponente.

Glas Minu Cinelu-a, sa "akustarom" ( gitara ), perkusijama, Omar Hakim-ov pulsirajuci ritam drum set-a, te naposletku i standardni dvojac Shorter-Zawinul ( Vejn sa upečatljivim soprano sax deonicama i Zavinul sa analognim sinth-ovima i "zavodljivim" bojama ).

Otvoriću novu temu povodom ovoga. :)

ne znam meni su sve stvari sa prvih albuma: I sing the body electric, tale spinin, mysterious traveler  zaključno sa black market bile jako prijemčive dalje nisam pratio band osim par solo albuma w.shortera, j.pastoriousa

kasnije albumi mi nisu baš  ležali

Mladost nanovo.

Bahacenje No3. 180 gr jopet. Ako, ako, od viska glava ne boli. :oldtimer:

:acute::oke:

Napisano

Da se ne sekirate. Stizu tek ECM posle praznika. CM rules.

A sad bahacenje No4 ( valjda se nisam zabrojao).

Richard Galiano - Tangaria....  CM ko zdravlje

post-264-0-23995700-1420046564_thumb.jpg

Napisano

Retko lepo a mozda i retko. Za Hifilisticarski sminkeraj. Briga me, I ja da imam sareni vinil, a ne da me oni zlotvori Doktor i Woland priprckavaju. E imam i ja sad. :assshake: Da vidim koj ce sta kaze. Uzgred, za one koji se pitaju, Da, to je moja vrteska, Da, to je Schroeder ( koji vid cuda moze se setuje), da, bas sam ljakse :msn-rofl:

Dream Theater -Illumination Theory.

Vise volim Octavarium il neke druge, al nisu u boji. A nisu ni CM. (to dolazi kasnije).

Dakle....Bahacenje 2

A el imaš vaku, mandžarastu [emoji14]

post-665-14200471735968_thumb.jpg

Napisano

Da se ne sekirate. . . . . CM rules.

A sad bahacenje No4 . . . .

Richard Galiano - Tangaria....  CM ko zdravlje

Jok more. ..... ko sada rulezzzz .... nemam pojma ? ;)

Za bahacenje .... respect.

To ti volis. :)

Udri .... :BeerMugCheers:

Napisano

Imo goste, Pocekalo novo izdanjce....

Ijoj cika Grozni, pa pokvarice te usi sa tom NoCileMile muzikom.
Vase usi su navikle samo na glazbu :)

Ninjane, glazba je glazba, muzika muzika, A  Cile Mile je zakon i nacin zivota nas smirenih i odmerenih. U je, al opisah sebe u par reci :msn-rofl:  Ove moje dlakave usi ne moze vise nista da pokvari. CM ih popravlja. Ovo bilo jer nadjoh neke meni vazne ploce kad sam bio mali, te plocu za ona dva zlotvora, ni ime im ne pominjem, opet ce me j... Vis da onaj ludak sad vadi narandzaste, ovaj drugi sa printovima svakojakim, ko ce njima ugoditi. :crying:

A el imaš vaku, mandžarastu [emoji14]

Nemam. Kupi mi jednu  i taku :good2:

Brate Revoxe, ti me jedini ne j.... E fala, i ziv mi bio

E sada bahacenje br5.

Pink Floyd - The endlless river

Opako ubaceno, lepo za uzivanje

post-264-0-88641100-1420052894_thumb.png

Napisano

1975 godina.

Ravno pre 40 godina od izlaska ovog duplog LP-a.

1. LP uradjen "live", poslednji javni nastup Korni Grupe ( Novi Sad, 25.11.1974 god. ).

Kornelije "okruzen" sa svim tada referentnim klavijaturama ( Hammond B3, Hohner Clavinet, ARP, Moog , Fender Prhodes ), Josip sa prepoznatljivim Gibson zvukom, ritam sekcija za pamcenje - Bojan i Vladimir, te nezaboravni vokal Zlatko.

Numera A2, "Blues" koja trenutno ide to sve potvrdjuje.

2. LP je kompilacija njihovih hitova.

Napisano

Suzan Vega " Beauty & Crime " , Blue Note (2007 ). 200 gr. vinil - Quiex Super Vinyl, limitirana serija.

Sjajna ploča. Suzan prosto briljira na ovom povratničkom albumu posle punih 6 godina pauze od studijskog rada.

Odlična atmosfera, aranžmani, njen prepoznatljiv glas.

Ozbiljna preporuka. :thumbsup:

Napisano

doco, ninja, grozni

nećete vjerovat cijeli dan se vrti

1st LP, 461 ocean boulevard, no reason to cry, slowhand, backless, another ticket, e.c. was here ….

da ne kačim slike znate o čem se radi :wink2:

Napisano

'de ne znam. Imam. :)

Prvi Eric-ov album posle rehab-a. Odlican. :oke:

Ja od jutros nisam gasio sistem, bilo svasta na tanjiru...... prethodna Who - "Who's Next "

Trenutno .......

Antologija.

Napisano

Zbog 461 O.B.  ja svojevremeno resio da naucim da sviram.  Let it grow mi bio prisutan u svim svalerskim pocecima. Brate Revoxe, nemaju pojma ovi danasnji klinci. Give me strenght, sentis koji topi lastis na gacama, a noge (njene) pretvara u amorfnu p®opustljivu masu, pa glas Ivon Elman na cant find my way home sa E.C. was... ( bile prica da je ona izvorna Havajka... nema sanse nema cvetni print), ne znam dal znate bila u prvoj postavi Jesus Christ Superstar, Au brate Revoxe, pa to maltene CM izvorni. Moz ti da begas al CM se svuda provlaci. :oldtimer:

Napisano

'de ne znam. Imam. :)

Prvi Eric-ov album posle rehab-a. Odlican. :oke:

Ja od jutros nisam gasio sistem, bilo svasta na tanjiru...... prethodna Who - "Who's Next "

Trenutno .......attachicon.gifIMG_1776.JPG

Antologija.

meni live at leeds do eggs što bi rekla braća škoti

a ni to što ti se vrti ni loše :wink2:

Napisano

Zbog 461 O.B.  ja svojevremeno resio da naucim da sviram.  Let it grow mi bio prisutan u svim svalerskim pocecima. Brate Revoxe, nemaju pojma ovi danasnji klinci. Give me strenght, sentis koji topi lastis na gacama, a noge (njene) pretvara u amorfnu p®opustljivu masu, pa glas Ivon Elman na cant find my way home sa E.C. was... ( bile prica da je ona izvorna Havajka... nema sanse nema cvetni print), ne znam dal znate bila u prvoj postavi Jesus Christ Superstar, Au brate Revoxe, pa to maltene CM izvorni. Moz ti da begas al CM se svuda provlaci. :oldtimer:

neka što nemaju klinci pojma no smo i mi počeli da nemamo :wink2:

veli novak kilibarad  samo se magarac ne mijenja, pitam se pa šta bi bio magarac da se promjeni :rofl:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...