Doktor Napisano Jun 8, 2013 #67 Napisano Jun 8, 2013 1. ZM, plaća , ne noći a i može ako treba 2. Woland- Ću dođem, Neću noćim, ću platim 3. Stein - cu spavam 4. gaggia - spava 5. Ninja - spavanje, nocenje :-) 6. Banat - jok nocenje 7. Shoba - spava 8. Neša pchelac - dolazim oba dana, ali ne spiem 9. Ubledeli dolazim spavam 90% 10. ikaro - dolazim, ne spavam 11. BB-dolazim, uplaćujem sve sto treba 12. ManicP - dolazim, uplaćujem sve sto treba 13. papa d.j. - dolazi, i on daje parice za spavanje 14. 2a3-dolazim ,placam sve sto treba 15. ZZZ-dolazim. uplacujem, nocenje=? 16. lukaluka-dolazim, ne spavam, plaćam 17. žika-(sva je prilika) dolazim, ne spavam (tamo, te noći), plaćam šta je potrebno 18. Davor -dolazim,uplaćujem sve što treba 19. neskor - dolazim, spavam ako zatreba, placam sve 20. zflazar - dolazim, spavam, plaćam 21.shuca - dolazim ali ako mogu sa nekim da se ucipim za gorivo i krenem sa njim kolima iz Bgd - a , ne spavam, 22 & 23 .Beli Ninja + Girl - trazimo nacin za dolazak, naravno i nocenje, ako se Nislije organizuju dolazak je siguran u suprotnom moramo da trazimo neki bus. 24. Doktor - dolazim, all inclusive - placam Doture , nemo' da gutas slogovi ( #62) ...... morao sam da ti editujem 23-23 , te da te bacim na 24 ZM
gaggia Napisano Jun 8, 2013 Autor #68 Napisano Jun 8, 2013 Pa taman da Te ufatim na legalu, da Te smorim, da kažem sve što sam smislio da će pravimo, i ono što nećemo Treba li ti to? aaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahhahahahahhahahahhah
Woland Napisano Jun 8, 2013 #69 Napisano Jun 8, 2013 aaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahhahahahahhahahahhah A Ti misliš da si bezbedan? Ima sve da Vas smorim, do sada me je poneko (retkost) i uvažavao, kada budete videli kolike su razmere mog neznanja... pa računam da će Vam biti simpatično
Doktor Napisano Jun 8, 2013 #71 Napisano Jun 8, 2013 Doture , nemo' da gutas slogovi ( #62) ...... morao sam da ti editujem 23-23 , te da te bacim na 24 ZM Pajz' sad'. Naravno..... 24 je bas lep broj. Sve OK.
ninja Napisano Jun 8, 2013 #72 Napisano Jun 8, 2013 Ja cu sa autom iz Bgd ... posle spavanja pravac u povratku neizvjestran :-)Edit: Eric Burdon sa zivotinjama u Bgd 15tog tako da cu najvjerovatnije nazad.
ninja Napisano Jun 8, 2013 #73 Napisano Jun 8, 2013 da l' ima mesto i za "treceg" ?msm, k'o u pref-u ? :acute:S' tim, sto bih ja i spav'o tamo, pa se vrn'o sutra u Bgd.Ima ... mozemo se dogovoriti da se maximiziramo i smanjimo CO2 uticaj :-)
ninja Napisano Jun 8, 2013 #74 Napisano Jun 8, 2013 aaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahhahahahahhahahahhah Polako pise ... doktorski :-)
Woland Napisano Jun 8, 2013 #75 Napisano Jun 8, 2013 jaaaaa, ja sam ... pobicu vas teslama .. A, štampate li iskaznice, one sa ajvantarima?
Doktor Napisano Jun 8, 2013 #76 Napisano Jun 8, 2013 Ima ... mozemo se dogovoriti da se maximiziramo i smanjimo CO2 uticaj :-) It's deal. Dogovoreno.
gaggia Napisano Jun 8, 2013 Autor #77 Napisano Jun 8, 2013 A, štampate li iskaznice, one sa ajvantarima? da vidis - ne bi o bila losa ideja...he he he
bata bane Napisano Jun 8, 2013 #78 Napisano Jun 8, 2013 Predlozio bih da se otvori tema sa naslovom ....Nosim pod misku u Vrdnik banju... Cisto da znamo sa cim se suceljavamo, i koliko ce cega da bude ili treba...od opreme Da ne dodjemo u situaciju da imamo 5 ampova i jedan zvucnik za mjuzu i to jos gaggicine vratolomije....
Pchelac Napisano Jun 8, 2013 #80 Napisano Jun 8, 2013 Da ponovim, ja u kolima imam 2 mesta , i odlazak i povratak...Nek se javi ko hoće.
Woland Napisano Jun 8, 2013 #81 Napisano Jun 8, 2013 da vidis - ne bi o bila losa ideja...he he he Imam u firmi laser u boji. Neku zverku, sve radnje radi. A imam i onaj andrak za plastifikaciju vizitki. Ali nema zakačaljku. Samo onako - klot. Ako bi neka dobra, prosvećena i produhovljena duša (a ima i bradu), turila to onako sve zajedno u pdf, sa sve linijama za sečenje između i u nekoj finoj rezoluciji, ja bih to štampao, isekao i plastificirao. A nek neko nabavi pertle, pa da ručno bušimo i kačimo. Il nešto drugo.
gaggia Napisano Jun 8, 2013 Autor #82 Napisano Jun 8, 2013 Imam u firmi laser u boji. Neku zverku, sve radnje radi. A imam i onaj andrak za plastifikaciju vizitki. Ali nema zakačaljku. Samo onako - klot. Ako bi neka dobra, prosvećena i produhovljena duša (a ima i bradu), turila to onako sve zajedno u pdf, sa sve linijama za sečenje između i u nekoj finoj rezoluciji, ja bih to štampao, isekao i plastificirao. A nek neko nabavi pertle, pa da ručno bušimo i kačimo. Il nešto drugo. vec sam pitao moju azdahu da pakuje, smislicu dizajn i saljem
Woland Napisano Jun 8, 2013 #83 Napisano Jun 8, 2013 Ajd da bude vertikalno, i da se ostavi prazan cenat na vrhu, zbog pertle. Ili trake ako se neko razbahati
gaggia Napisano Jun 8, 2013 Autor #86 Napisano Jun 8, 2013 ko oce slikicu dobije slikicu, ko oce afatara vec ga imamo meni sve, ko i uvek
Zen Mod Napisano Jun 8, 2013 #87 Napisano Jun 8, 2013 kume saljemo slikice da bi se to napravilo - Wolandu ili Ggggg?
bata bane Napisano Jun 8, 2013 #88 Napisano Jun 8, 2013 gagi tebi bi vise slico gonzo ko avatar... P.S. znam i sta ce da odogvori ...a tebi, mis pigy...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah