Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Slušao sam ove Stonove drajvere, bez kutije već samo uspravljene na podu. Dušu dalo za OB (kad onakav bass daje bez kutije). Dobri zvučnici.A i oni sa hornicama što se čuju. Kristalno jasno i čisto.

Napisano

Jel to stigli oni iz Ameriku? Kako je bilo sa carinom,valjda nije strasno...

Ма јок, из поште на Миљаковцу  :unsure:.Да то су ти и још два брата, ал за употребу по болницама http://www.diyaudio.rs/topic/1805-electro-voice-12trxb/page__st__30 :D.Није страшно било са царином, транспорт је релативно скуп :), ал се исплатило!И без кутија на прво слушање су све похвале добили!Наравно они који су били код мене  :D имали су част а и прилику да се увере :).Једном речју "Винтаге" је "Винтаге"  :).дискО_Сту
Napisano

Slušao sam ove Stonove drajvere, bez kutije već samo uspravljene na podu. Dušu dalo za OB (kad onakav bass daje bez kutije). Dobri zvučnici.A i oni sa hornicama što se čuju. Kristalno jasno i čisto.

Ево колеге који се уверио у моју причу :D.Да не би после било "П Л" :unsure:.дискО_Сту
Napisano

Slušao sam ove Stonove drajvere, bez kutije već samo uspravljene na podu. Dušu dalo za OB (kad onakav bass daje bez kutije). Dobri zvučnici.

A i oni sa hornicama što se čuju. Kristalno jasno i čisto.

e jednom i tebi nesto da se svidi :D

jos samo da bokitokivoki ostavi te fifi zvucnjacice u stranu ...... Postavljena slika

Ево колеге који се уверио у моју причу :D.

Да не би после било "П Л" :unsure:.

дискО_Сту

mislis Dedapederlazov ?

:)

Napisano

Тамна страна Месеца бије у Дедину слушаоницу кад пусти ЕВ..људи почну да раде склекове, нервозно трљају очи, гризу заноктице, причају неповезано, ма ОЈЕДУ се у тренутку! И кад би и њих било колико и оних, одма би могли да отворимо шећерану! :unsure::D

Napisano

e jednom i tebi nesto da se svidi :D

:unsure:

Postavljena slika

Napisano

Тамна страна Месеца бије у Дедину слушаоницу кад пусти ЕВ..људи почну да раде склекове, нервозно трљају очи, гризу заноктице, причају неповезано, ма ОЈЕДУ се у тренутку! И кад би и њих било колико и оних, одма би могли да отворимо шећерану! :D :D

Ajd, ja sam radio sklekove da bolje osmotrim visokotonce, a pričam nepovezano ceo život... :) Nokte redovito sečem, pa taj sa zanokticama nisam ja. Ne trljam oči gotovo nikada pa je i to neko drugi.... Ko se i gde ojeo, to ti meni reci i kako ti to znaš ??? :unsure:
Napisano

Вау, јел су то неке петнастке?Мени личе на неке Маранц или Сансуи Винтаге   :D.дискО_Сту

Da i da, Sansui... :unsure: I upravo na njih svira Gov't po vašoj preporuci :D (By a thread)
Napisano

Ajd, ja sam radio sklekove da bolje osmotrim visokotonce, a pričam nepovezano ceo život... :D  Nokte redovito sečem, pa taj sa zanokticama nisam ja. Ne trljam oči gotovo nikada pa je i to neko drugi.... Ko se i gde ojeo, to ti meni reci i kako ti to znaš ???  

Ма ко ће то знати, видиш да нам је колега прс'о :unsure:.Мени је најинтересантније били Пиво  :D.Некако ми ови звучници већ досадили, морам да смислим нешто ново    :).дискО_Сту
Napisano

Звуле, пријатељу, брате и свастико, дал` си се запитао како је мени било кад сам их са Дедом распакив`о ? Па кад сам први пут чуо оне његове напудерисане бубуљице? И чучњеви и склекови, још ми само трбушни плес остаде, ал` то ће да дође на ред кад будем наступао за лову на корзоу :unsure:

Napisano

E bre nisi normalan... Sedim ovde za kompom u 12:55 i ne mogu da prestanem da se smejem :unsure::D :D

Звуле, пријатељу, брате и свастико

Svastiko jel...????

Postavljena slika

Napisano

a jebo te - da vas nema , trebalo bi vas izmisliti .....tesko da bih se na nekom drugom forumu tako ismejao ...... jedino u zlatno doba Off Topic Mob na Big Diya .......... :unsure:

Napisano

E bre nisi normalan... Sedim ovde za kompom u 12:55 i ne mogu da prestanem da se smejem :unsure::D :D

zamisli ga na Kalenića noćom - nosi onaj neparni elkektrovojas i vrti njim kao torbicom ........ "dupe dam , al' vojas ne dam ! ":)
Napisano

Šta ti pada na pamet ???? Samo kad nije lažov :unsure::D :D

Napisano

{ta ti pada na pamet ???? Samo kad nije lažov :unsure::D :D

samo se vi druzte sosnjim , naucice vas Deda da budete i Dedapederlazovi , samo da bi imali vel'ke zvucnjake , ko on ........ Postavljena slika
Napisano

Биће, дупе мораш даш и тобоган је ваш наш ваш наш ваш.. :unsure:

Napisano

Ја, овај, о Визију све најбоље :unsure: .. само кад сам му леђанца вид`о, огрејала ме многа небеска тела.. али то иде на мој рачун

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...