Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

SuperEeeee, da si se malo vise i ranije okrenuo toj firmi, uspeo bi nabaviti :Polyester in oil aluminium foil, ili Polyester film aluminium foil sto im je vrh ...I ovako, i ti kondovi su neverovatan kvalitet za te novce...

Da bar jesam. Steta sto je Ampohm prekinuo proizvodnju skupljih modela. Osnovni fp-ca-au se i dalje proizvodi u LCR-u a njega imam vec na vise mesta ugradjenog
Napisano

pristigla zverina. ne ladnjak već ono što ga secka.

Gujkane, ovo jako dobro izgleda. Imaš sreće da Gagica i ja već imamo hladnjake, inače :D
Napisano

da, silni ste vi kupci ovde na diya...

Kako si postavio oglas, tako si i prodao. Ko te šiša :nananana:
Napisano

Otvorim vrata, kad ono deda Mraz ostavio par stvari...izgleda mu bilo tesko da nosi dalje...rece, "sta znaju deca sta je ovo, svi traze neke plazme, boze...a cuo sam da neko ovde moze ovo da udomi.."I tako sad blejim u ovo, i ceskam se... :)

post-40-0-69288600-1324325211.jpg

post-40-0-51035500-1324325227.jpg

Napisano

Moja zgrada ima sedam spratova, a ja sam na sedmom. Meni nema onog odozgo. Ja sam odozgo :D

Napisano

a, ti si neki bog, jel?

Ko je pominjao Bogove ? Haluciniraš Gujkane :D

Е лако је вама кад станујете у високим зградама.

Još lakše je što smo na vrhu :)
Napisano

Stiglo chiki pre neki dan :Japanska starudija iz 73g , Sony TA 1130 , u Mint stanju ! :)post-556-0-94833800-1324329863.jpg :dance2: I jos jedna fotka : post-556-0-70688600-1324330092.jpg

Napisano

Gujo kako ono kazu : lepota je oku posmatraca ! ,sve jedno kako izgleda ali ovaj matori Sony i ne zvuci tako lose ! , pogotovu sto mi poklonodavac kaze da je zadnji put ovaj Sony startovan pre oko 20 - 25 g !!!

Napisano

a, lepo. ja mogu da priuštim sebi 1 (ružni) HK ali samo kao crkotinu koju treba oživeti.al ružnije definitivno od ovog tvoga a srećom crno pa se u mraku slabo vidi.

Napisano

Gujo sta mislis da zapocnemo novu temu sa naslovom : Konkurs za Naj Ruznije Pojacalo koje imamo ? :rofl:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...