Walter Napisano April 10, 2017 Autor #23 Napisano April 10, 2017 Imaš i pametnijih stvari nego da se drndaš sa tim
Kuršum Napisano April 10, 2017 #24 Napisano April 10, 2017 6 hours ago, Walter said: Kuršum, znači sa tobom sam se čuo juče Javi svima ako nađeš majstora koji je aktivan i koji ima vremena da završi posao u normalnom roku. I meni čeka nekoliko komada na opravku. Jesi. Samo ja ne znam koji si od dvojice sa kojima sam se čuo. Pretpostavljam onaj sa Sabom? Izvestiću detaljno, don't worry.
чика-Брка Napisano April 11, 2017 #26 Napisano April 11, 2017 17 hours ago, Walter said: Imaš i pametnijih stvari nego da se drndaš sa tim iovako ce se vidimo ovijeh dana. dogovoricemo se.
Spachek Napisano Jun 28, 2020 #27 Napisano Jun 28, 2020 Zna li neko koji je ovo model Sabe?Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Mentok Napisano Jun 28, 2020 #28 Napisano Jun 28, 2020 nemam pojma, ali kad tu tvoju sliku ubaciš u "search by image" od googla dobiješ ovo: https://www.radiomuseum.org/r/saba_freudenstadt_stereo_e.html biće da je oznaka FD-E
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah