Beli Napisano Novembar 14, 2009 #1 Napisano Novembar 14, 2009 A evo i jedan zanimljiv detalj Schroeder ručke gde se jasno vidi princip rada : P.S. Imam isti onakakv dokument za Schoder-a, kao što je InSides dao za WTA( prikaz patenta ) Bilo bi lepo ako neko poseduje u svojoj arhivi bilo kakav crtež, podatke ili mere od RS-A1 (kao i od Schroeder-a), da to podeli sa nama ... fala
InSides Napisano Novembar 14, 2009 #2 Napisano Novembar 14, 2009 P.S. Imam isti onakakv dokument za Schoder-a, kao što je InSides dao za WTA( prikaz patenta )Ево га овде, из разлога што не морамо делити PDF-ове, како и повезаних патената:Spring-suspension magnetically stabilized pick-up armШто се тиче RS-A1, нисам још видео неког да ради клон, а и нисам је имао прилике видети уживо, али мислим да би се димензије могли екстраполирати од оног цртежа линканог прије.
Zen Mod Napisano Novembar 14, 2009 #3 Napisano Novembar 14, 2009 veceras cu procesljati slike i ostalo sto imam , te postovatikoristan link : http://www.pat2pdf.org/
Ја sam sam Napisano Novembar 14, 2009 #4 Napisano Novembar 14, 2009 Bilo bi lepo ako neko poseduje u svojoj arhivi bilo kakav crtež, podatke ili mere od RS-A1 (kao i od Schroeder-a), da to podeli sa nama ... fala Знам једног што има, али ради у "Илегали". стоН_Колд
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah