Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ti ga dokapitalizuješ, a država posle nacionalizuje :rofl:

• Odgovora 75
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Joj štosejaprvinisamsetio Nadkosmičke Percepcije - kako je to jako :) Sa' će me upropastiš sa tantijemama. Moram da Te uzmem za ortaka. Posle ću da Te dokapitalizujem, ima vremena :)

Neka, neka, to ti je od mene sefte, da ti krene pos'o - volim da vidim oko sebe mlade uspesne ljude :D
Napisano

Jup! Obavezno mu objasnite sve marketinške fore kako ste hajpovali pa prodali onolke Econo Wave-ove... :sarcastic_hand:

Napisano

Ma idi bre. Nisam majstor da napravim bure al sam majstor da izhajpujem propalu konstrukciju do te mere da sam poverujem u to pa napravim i sebi jedan :rofl:

Napisano

:skrivanje: jos kad bi se saznalo kako sam otplatio one drvene horne....

Mora da je bila mnogo zahebana otplata - jel se zato taj dan otplate slavi onom setnjom, paradom, revijom... ? :scratch_head: :buehehe:Al' neka, boli te ... uvo, svira k'o zmaj !
Napisano

Eh, da sam samo znao da je lemljenje tol'ko cool, ranije bih počeo: vežbaš strpljenje, preciznost i još se igraš vatrom :)

Poduhvat sam započeo naravno bez ikakvih priprema (nisam pronašao stegu i držač, nisam nabavio pincetu ni onaj andrak na K) - moglo bi se reći da je započelo spontano. Samouveren, nošen devizom boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka, opekao sam se nekoliko puta, ustajao bezbroj puta (donosio se alat, tražio bolji položaj, išao po bačen kabel ili konektor...) i usput ustanovio neke stvari:

papagajke nisu prigodan alat za lemljenje

ni cvik cangle (manje bi možda i bile od pomoći)

šrafciger mi uopšte nije trebao (pa ni onaj krstak)

i onaj treći, najudajeniji pin je vreo

imao je Revox pravo u vezi pertli - ovaj moj konopac je previše debeo i krut

kablovi se ne balansiraju kod vulkanizera

Ali, posao se priveo kraju. Rezultovao je završetkom prototipa Nadkosmički Perceptivnog Kabla (NPK). I evo ga svira. Čuj svira... ma peva, evo se komšiluk skupio, ne mogu već dva sata da ih se rešim, pojedoše i popiše sve što se zateklo. I traže neke male ljude što pevaju iz zvučnika.

Eve gi:

Postavljena slika

Napisano

kablovi se ne balansiraju kod vulkanizera

:buehehe:Mnogo dobro.... Nego... kako si uspeo da nasloniš kablove na zidne pločice a da ne padnu dok uzmeš i slikaš ih? Meni uvek padnu na zemlju pre nego namestim aparat... :rofl:
Napisano

Sreća sreća radost :party0048::happy64:

Jel' se sad i ja računam kao švajser-početnik? :)

:buehehe:Mnogo dobro.... Nego... kako si uspeo da nasloniš kablove na zidne pločice a da ne padnu dok uzmeš i slikaš ih? Meni uvek padnu na zemlju pre nego namestim aparat... :rofl:

Pa, balansirani su :) A i pločice su podne i na podu su :) Šabačke. Na natkrivenom delu veeelike terase.
Napisano

Jel' se sad i ja računam kao švajser-početnik? :)

Švajser sa velikim Š :D
Napisano

Ajmoooooooooo sad probni test na KP, stosa radi: stavi lepo da je zica iz starog boinga i da vrlo neobicno radi i na neispravnim uuredjajima :D Inace, sad kad si poceo, znaj da je kraj neizvestan i skoro da ga nece ni biti.. pasce ti na pamet - npr da valja sve sto po kuci lici na zicu da se pecne :wild:

Napisano

Eve gi:

Postavljena slika

to majstore kakav švajesr ti si Majstor :wink2:

:buehehe:

.................... kako si uspeo da nasloniš kablove na zidne pločice a da ne padnu dok uzmeš i slikaš ih? Meni uvek padnu na zemlju pre nego namestim aparat... :rofl:

Stein je u pravu ovo je slikano na zidnim pločicama, nemoj da nas zezaš :rofl:
Napisano

Ajmoooooooooo sad probni test na KP, stosa radi: stavi lepo da je zica iz starog boinga i da vrlo neobicno radi i na neispravnim uuredjajima :D Inace, sad kad si poceo, znaj da je kraj neizvestan i skoro da ga nece ni biti.. pasce ti na pamet - npr da valja sve sto po kuci lici na zicu da se pecne :wild:

Jes' valabaš - već sam počeo da merkam štrik za veš, ima fina sajla unutar providne cevke. Stoposto je srebrena :) Kad je raspredem imaću za barem 5 kablova. Za KP spremam strategiju, ček malo da smislim.

to majstore kakav švajesr ti si Majstor :wink2:

Stein je u pravu ovo je slikano na zidnim pločicama, nemoj da nas zezaš :rofl:

Majstor je onaj što mu ispadne dupe kada se sagne :) Vidim ja da se ne snalazite u vremenu i prostoru - jesul' zidne?

Postavljena slika

Napisano

...Vidim ja da se ne snalazite u vremenu i prostoru - jesul' zidne?

Naravno da su zidne - nego kako si tako shashavo napravio taj zid ? :buehehe:BTW, taj patos od ampa josh da izbushkash - tri reda rupa sa 7-8mm izmedju redova - veliki su to hladnjaci, treba vishe vazduha da prolazi tuda

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...