grozni Napisano Oktobar 5, 2013 #23 Napisano Oktobar 5, 2013 Zaboravih, nema dzaba. Ponesi malo slaninice od mangulice
Ikaro Napisano Oktobar 5, 2013 #24 Napisano Oktobar 5, 2013 Caffe Bar PL Pop Lukina ulica Šabac Zemljak, jel vlasnik ima i šemu pojačala, ili samo pojačalo?
BANAT Napisano Oktobar 6, 2013 #27 Napisano Oktobar 6, 2013 Banat, moj kum ga ima kuci. Taj Mocart je cudo. Nemamo semu, al kad budes bio u Beogradu, organizovacu ti vidjene istog, gledanje iznutrica, pa ako mozes ti ga "precrtaj". Kolegione Dogovoreno ! Jer sam jos uvek Zesce zainteresovan za semu odnosno koncepciju tog Mocart pojacala koje je dizajnirao pok.cika Ivan ! Cim budem bio u prilici eto me do vas ! BTW , pretpostavljam da je u pitanju AB klase CFB `Singleton` Amp , ali sta god da je ako budem bio u prilici da skinem semu uredjaja prezentovacu je ovde , odnosno podeliti je sa zainteresovanim Kolegionima ! Svako Dobro ! Ps , Dogovoreno i za slaninicu !!!
grozni Napisano Oktobar 7, 2013 #28 Napisano Oktobar 7, 2013 2 x 80 W Prvih 20 cini mi se u A klasi. Nisam siguran za podatke, provericu do veceras. Pozdrav
zarevg Napisano Maj 15 #29 Napisano Maj 15 Jedan par je bio u muzickoj redakcij za ozbiljni progam u studiju B davne 1983. i to je bio poklon od Kostica jer je i on tu nekada radio ( tako su mi isprcali radnici kada sam bio na praksi kao studijski tehnicar ).
Aciko Napisano Maj 15 #30 Napisano Maj 15 On 3/26/2012 at 9:07 AM, prophet said: Bezistan, STEPA kafe / diskoteka na Saobracajnom faxu negde 87g., Windsorski dvorac... dopunite niz. Kafe/diskoteka Bus na Tašmajdanu, ne sećam se godine, beše u nekom drugom životu...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah