Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Touch povezan greškom na 12V i .....Crko naravno.Na prvi pogled eksplodirao C117, nabubreo IC U26 (oznaka 0B2K) možda nastradao i R190 u blizini. Shemu nemam a podatke o 0B2K nisam našao nigde na netu.Da li neko zna vrednosti za R190, C117 i šta je U26? Shema ili service manual bi takodje pomogli.Hvala

• Odgovora 45
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Došo kod mene taki. ( Taki se rodio - kažu u Niš) Ne znam ko ga je spalio. Kakve veze ima čiji je?

Pomislio sam da si ga konacno nabavio za sebe i da si mu odmah sjebo znanje, posto stalno nesto experimentises.
Napisano

Pa nisam tolko blesav da ga spržim. Experimenti sa ROKU i AirPortom odlično uspeli. Hteo sam da vidim gde je u toj konstelaciji Squeezebox. Forumaš koji ima sprženi SB mi je dao da probam da opravim i poslušam.

Napisano

Pa nisam tolko blesav da ga spržim.

Pa napisao si ,,greskom'' a odkud te znam kaki si kad popijes 2 piva. :-)
Napisano

ako skontas na sta je prikljucen , mozda mu i skontas f-ju , pa i k-ke .obicno pomaze ako ilustrujes pitanje - za one koji nemaju squeez , a mozda bi imali ideju sta je .nadji nekog ko ima squeeze da ti izmeri napone na pinovima

Napisano

Рекао бих да је неки спец фет са сенс улазима, а и што кажеш можда је неки регулатор.Ево неки форум за вас сквизовце, па се учлани и питај:http://forums.slimdevices.com/index.php

Napisano

Da li grešim ili sam u pravu?Ako pretpostavimo da je nepoznati chip neki DC-DC konvertor ( naravno treba saznati koji je njemu izlazni napon) ,dalje uz pretpostavku da je i neki od 3,3V regulatora oštećen takođe,i ako počistim sa PCBa sve te sumnjive regulatore, napravim pošteno externo linearno napajanje za sve zahtevane napone za Touch ( neophodan je service manual, dakako) i te napone dovedem direktno na PCB touch,da li ću popraviti Touch? I čak unaprediti ( ako je bolje napajanje)?Dakle Service manual ( šema) wanted!!!!

Napisano

Знајући те сигурно ћеш унапредити. Ма ко зна зашто су баш тај да га тако назовемо регулатор ставили?Ја се убих тражећи али нигде СМ-а к'о кафе за време Милке Планинц.Почисти све изгорело са штампе и опери штампу алкохолом па укључи. Мери напоне на она два која су претекла.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...