sir Oliver Napisano Februar 2, 2012 #1 Napisano Februar 2, 2012 Touch povezan greškom na 12V i .....Crko naravno.Na prvi pogled eksplodirao C117, nabubreo IC U26 (oznaka 0B2K) možda nastradao i R190 u blizini. Shemu nemam a podatke o 0B2K nisam našao nigde na netu.Da li neko zna vrednosti za R190, C117 i šta je U26? Shema ili service manual bi takodje pomogli.Hvala
first Napisano Februar 2, 2012 #2 Napisano Februar 2, 2012 Ciji je to Touch i ko ga je prikljucio na 12V?
sir Oliver Napisano Februar 2, 2012 Autor #3 Napisano Februar 2, 2012 Došo kod mene taki. ( Taki se rodio - kažu u Niš) Ne znam ko ga je spalio. Kakve veze ima čiji je?
first Napisano Februar 2, 2012 #4 Napisano Februar 2, 2012 Došo kod mene taki. ( Taki se rodio - kažu u Niš) Ne znam ko ga je spalio. Kakve veze ima čiji je?Pomislio sam da si ga konacno nabavio za sebe i da si mu odmah sjebo znanje, posto stalno nesto experimentises.
sir Oliver Napisano Februar 2, 2012 Autor #5 Napisano Februar 2, 2012 Pa nisam tolko blesav da ga spržim. Experimenti sa ROKU i AirPortom odlično uspeli. Hteo sam da vidim gde je u toj konstelaciji Squeezebox. Forumaš koji ima sprženi SB mi je dao da probam da opravim i poslušam.
first Napisano Februar 2, 2012 #6 Napisano Februar 2, 2012 Pa nisam tolko blesav da ga spržim.Pa napisao si ,,greskom'' a odkud te znam kaki si kad popijes 2 piva. :-)
sir Oliver Napisano Februar 2, 2012 Autor #7 Napisano Februar 2, 2012 Ni pivo ne pijem. Gde pivo na ovu hladnoću? http://www.dcgreeks....ith_amphora.jpg
Zen Mod Napisano Februar 4, 2012 #9 Napisano Februar 4, 2012 ako skontas na sta je prikljucen , mozda mu i skontas f-ju , pa i k-ke .obicno pomaze ako ilustrujes pitanje - za one koji nemaju squeez , a mozda bi imali ideju sta je .nadji nekog ko ima squeeze da ti izmeri napone na pinovima
Ја sam sam Napisano Februar 4, 2012 #10 Napisano Februar 4, 2012 Aman. Zna li iko šta je 0B2K?Дај слику.
sir Oliver Napisano Februar 4, 2012 Autor #11 Napisano Februar 4, 2012 Evo. Neki regulator za napajanje. Ima slični čipi po ruterima
Ја sam sam Napisano Februar 4, 2012 #12 Napisano Februar 4, 2012 Рекао бих да је неки спец фет са сенс улазима, а и што кажеш можда је неки регулатор.Ево неки форум за вас сквизовце, па се учлани и питај:http://forums.slimdevices.com/index.php
sir Oliver Napisano Februar 4, 2012 Autor #13 Napisano Februar 4, 2012 A switching up 10V converter for the DAC and analog?
sir Oliver Napisano Februar 5, 2012 Autor #15 Napisano Februar 5, 2012 Da li grešim ili sam u pravu?Ako pretpostavimo da je nepoznati chip neki DC-DC konvertor ( naravno treba saznati koji je njemu izlazni napon) ,dalje uz pretpostavku da je i neki od 3,3V regulatora oštećen takođe,i ako počistim sa PCBa sve te sumnjive regulatore, napravim pošteno externo linearno napajanje za sve zahtevane napone za Touch ( neophodan je service manual, dakako) i te napone dovedem direktno na PCB touch,da li ću popraviti Touch? I čak unaprediti ( ako je bolje napajanje)?Dakle Service manual ( šema) wanted!!!!
Ја sam sam Napisano Februar 5, 2012 #16 Napisano Februar 5, 2012 Знајући те сигурно ћеш унапредити. Ма ко зна зашто су баш тај да га тако назовемо регулатор ставили?Ја се убих тражећи али нигде СМ-а к'о кафе за време Милке Планинц.Почисти све изгорело са штампе и опери штампу алкохолом па укључи. Мери напоне на она два која су претекла.
Ја sam sam Napisano Februar 5, 2012 #18 Napisano Februar 5, 2012 Ма и да нудиш мрка капа. 'си се учланио на онај форум?
sir Oliver Napisano Februar 5, 2012 Autor #19 Napisano Februar 5, 2012 Jesam se učlanio. Će vidimo šta će bidne.
Ја sam sam Napisano Februar 5, 2012 #20 Napisano Februar 5, 2012 Ма напиши да ти је хитно, удри смајлије са плакањем и клањањем.
grau. Napisano Februar 5, 2012 #21 Napisano Februar 5, 2012 vikni im neke pihtije i sprzu pa ce odma da ti skoce upomoc
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah