...sam se banovo Napisano Jun 24, 2015 #89 Napisano Jun 24, 2015 btw dobih danas na koledžu (opet po stare dane moram štrebat) novi HP koji ću narednih 9 meseci koristiti i nakon završetka ispita zadržati Uporediću ga sa i7 lenovo laptopom pošto je ovaj sa amdom Možda je dobar i za muziku ima beats-audio 2.1 sistem vufer su metnuli!?
stein Napisano Jul 28, 2015 Autor #90 Napisano Jul 28, 2015 Za iskusnije, pitanjce... Još uvek na I7-2600K (LGA1155) i mašina je u suštini još uvek brža od mene (ona čeka na mene a ne ja na nju) ali me zanima koliko su u praksi novije generacije I7 brže... Pošto bi me zamena koštala mnogo više no samo prosta zamena procesora (morala bi se menjati i matična zbog CPU slota a pride onda i DDR3 memorija pa bi to sve zajedno bila prilično skupa zezancija) a nemam predstavu koliko se realno može novca dobiti za ovo (znam koliko sam potrošio, što ništa ne znači)...
...sam se banovo Napisano Jul 28, 2015 #91 Napisano Jul 28, 2015 Za iskusnije, pitanjce... Još uvek na I7-2600K (LGA1155) i mašina je u suštini još uvek brža od mene (ona čeka na mene a ne ja na nju) ali me zanima koliko su u praksi novije generacije I7 brže... Pošto bi me zamena koštala mnogo više no samo prosta zamena procesora (morala bi se menjati i matična zbog CPU slota a pride onda i DDR3 memorija pa bi to sve zajedno bila prilično skupa zezancija) a nemam predstavu koliko se realno može novca dobiti za ovo (znam koliko sam potrošio, što ništa ne znači)... Najbitnija ti danas brzina memorije, 2400 je extra a cpu pa proveri na jebaju cene... novi sistemi su MINIMUM duplo brži od onog što sad imaš, to znači da je i to što imaš jako dobro mada onda pogledaš kakvih laptopova ima... nevera...
guja011 Napisano Jul 28, 2015 #92 Napisano Jul 28, 2015 primeni isto pravilo ko i na mercedes. sipaj, sedi , vozi i ne baljezgaj. sam si priznao da te čeka a ne obrnuto.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah