Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

treba mi liskun za ovaj tip kucista(veliki sa 2 rupe) 4 kom, ako neko ima ili eventualno zna gde ima odma nek kacikonkretno za sanken 2sa1295....zar bas niko nema

• Odgovora 16
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

uzmi liskun za TO3izbusi nove rupe metodom matrice-patrice , kao zumba

Napisano

uzmi liskun za TO3izbusi nove rupe metodom matrice-patrice , kao zumba

hvala na odgovoru, razmisljao sam da uzmem za sot-247 on je 20,5x17,5 i ima 1 rupu, da stavim 2 malo ih skratim i okrenem jedan ka drugom umesto na dole, sta mislite o ovom resenju?da li to sto je iz 2 dela moze predstavljati problem?
Napisano

Upravo sam isekao carapu za TO220 i stala je knap na MT200. Moglo i sa njom ali ne sme ni malo da se pomeri jer je istih dimenzija kao kuciste.

Napisano

Јел то овај лискун :

Ovakav (samo s 1 rupom) sam jednom nabavio u Kelco, treba samo izbušiti drugu rupu kako je naveo Zen.Kapton traka odgovarajuće širine je možda još bolje rješenje.
Napisano

bas taj sa slike,kelco nema nista odgovarajuce , bar kolko sam ja video

Možda nema sad ali onda je imao, za japanske tranzistore koliko se sjećam.
Napisano

bas taj sa slike,kelco nema nista odgovarajuce , bar kolko sam ja video

To je u Kelco-u LISKUN TOP3B br.9596Pozdrav Misa
Napisano

Nije, manji je taj za TOP3B. Meni isto izgledalo na slici kao oni "liskun 25x38" onomad, ali nije, dosta su manji. Po dužoj stranici jedan ceo i pola drugog može da se podbaci ispod MT200, u tom slučaju bude taman.

Napisano

bio sam do kelca, kazu da ga nemaju, niti ce ga nabavljati

Pitaj u Silkenu, to ti je blizu skole (Balkanska 35, 1. sprat)
Napisano

Убледели,

пошто си нов на форуму, да ти објасним.

Када stonE_Cold напише: "Јел то овај лискун :", то није питање, јер он врло добро зна да јесте тај лискун, него то значи: " Ево имам ја, пошаљи ми приватну поруку, па ћемо да се договоримо". Немој да избегаваш да одеш до њега, увек нуди пиво, а кува одличну кафу.

Ово ме подсећа на ситуацију када сам ја тек дошао на форум и хтео да купим енкодер. Јави се истакнути члан форума са поруком : "Оптички?" Објасним ја њему да поново прочита мој пост у коме пише да купујем било какав енкодер и ту се ствар заврши. Тек неколико месеци и стотинак постова касније, укапирам ја да је "Оптички?" уствари значило: " Ево имам ја, пошаљи ми приватну поруку, па ћемо да се договоримо", а да сам ја увредио члана, јер је испало да он баш не уме да чита.

Napisano

Убледели,

пошто си нов на форуму, да ти објасним.

Када stonE_Cold напише: "Јел то овај лискун :", то није питање, јер он врло добро зна да јесте тај лискун, него то значи: " Ево имам ја, пошаљи ми приватну поруку, па ћемо да се договоримо". Немој да избегаваш да одеш до њега, увек нуди пиво, а кува одличну кафу.

Ово ме подсећа на ситуацију када сам ја тек дошао на форум и хтео да купим енкодер. Јави се истакнути члан форума са поруком : "Оптички?" Објасним ја њему да поново прочита мој пост у коме пише да купујем било какав енкодер и ту се ствар заврши. Тек неколико месеци и стотинак постова касније, укапирам ја да је "Оптички?" уствари значило: " Ево имам ја, пошаљи ми приватну поруку, па ћемо да се договоримо", а да сам ја увредио члана, јер је испало да он баш не уме да чита.

Postavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slika
Napisano

Немој да избегаваш да одеш до њега, увек нуди пиво, а кува одличну кафу.

А да видиш какве тек брескве имам, наравно кад им дође време!

Postavljena slika

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...