Ubledeli Napisano Decembar 21, 2011 #1 Napisano Decembar 21, 2011 treba mi liskun za ovaj tip kucista(veliki sa 2 rupe) 4 kom, ako neko ima ili eventualno zna gde ima odma nek kacikonkretno za sanken 2sa1295....zar bas niko nema
Zen Mod Napisano Decembar 21, 2011 #2 Napisano Decembar 21, 2011 uzmi liskun za TO3izbusi nove rupe metodom matrice-patrice , kao zumba
Ubledeli Napisano Decembar 21, 2011 Autor #3 Napisano Decembar 21, 2011 uzmi liskun za TO3izbusi nove rupe metodom matrice-patrice , kao zumbahvala na odgovoru, razmisljao sam da uzmem za sot-247 on je 20,5x17,5 i ima 1 rupu, da stavim 2 malo ih skratim i okrenem jedan ka drugom umesto na dole, sta mislite o ovom resenju?da li to sto je iz 2 dela moze predstavljati problem?
Impuls Napisano Decembar 21, 2011 #4 Napisano Decembar 21, 2011 Kupite silikonsku carapu za TOP3 pa je rasecete http://www.mgelectronic.rs/ pa na elementi za montazu-izolatori-zastitne kape
Impuls Napisano Decembar 21, 2011 #5 Napisano Decembar 21, 2011 Upravo sam isekao carapu za TO220 i stala je knap na MT200. Moglo i sa njom ali ne sme ni malo da se pomeri jer je istih dimenzija kao kuciste.
kan042 Napisano Decembar 21, 2011 #7 Napisano Decembar 21, 2011 Јел то овај лискун :Ovakav (samo s 1 rupom) sam jednom nabavio u Kelco, treba samo izbušiti drugu rupu kako je naveo Zen.Kapton traka odgovarajuće širine je možda još bolje rješenje.
Ubledeli Napisano Decembar 21, 2011 Autor #8 Napisano Decembar 21, 2011 bas taj sa slike,kelco nema nista odgovarajuce , bar kolko sam ja video
kan042 Napisano Decembar 21, 2011 #9 Napisano Decembar 21, 2011 bas taj sa slike,kelco nema nista odgovarajuce , bar kolko sam ja videoMožda nema sad ali onda je imao, za japanske tranzistore koliko se sjećam.
misa Napisano Decembar 22, 2011 #10 Napisano Decembar 22, 2011 bas taj sa slike,kelco nema nista odgovarajuce , bar kolko sam ja videoTo je u Kelco-u LISKUN TOP3B br.9596Pozdrav Misa
Ubledeli Napisano Decembar 22, 2011 Autor #11 Napisano Decembar 22, 2011 To je u Kelco-u LISKUN TOP3B br.9596Pozdrav Misa To je u Kelco-u LISKUN TOP3B br.9596Pozdrav Misa
enaB Napisano Decembar 23, 2011 #12 Napisano Decembar 23, 2011 Nije, manji je taj za TOP3B. Meni isto izgledalo na slici kao oni "liskun 25x38" onomad, ali nije, dosta su manji. Po dužoj stranici jedan ceo i pola drugog može da se podbaci ispod MT200, u tom slučaju bude taman.
Ubledeli Napisano Decembar 24, 2011 Autor #13 Napisano Decembar 24, 2011 bio sam do kelca, kazu da ga nemaju, niti ce ga nabavljati
Sipi Napisano Decembar 24, 2011 #14 Napisano Decembar 24, 2011 bio sam do kelca, kazu da ga nemaju, niti ce ga nabavljatiPitaj u Silkenu, to ti je blizu skole (Balkanska 35, 1. sprat)
dobrivoje Napisano Decembar 24, 2011 #15 Napisano Decembar 24, 2011 Убледели, пошто си нов на форуму, да ти објасним. Када stonE_Cold напише: "Јел то овај лискун :", то није питање, јер он врло добро зна да јесте тај лискун, него то значи: " Ево имам ја, пошаљи ми приватну поруку, па ћемо да се договоримо". Немој да избегаваш да одеш до њега, увек нуди пиво, а кува одличну кафу. Ово ме подсећа на ситуацију када сам ја тек дошао на форум и хтео да купим енкодер. Јави се истакнути члан форума са поруком : "Оптички?" Објасним ја њему да поново прочита мој пост у коме пише да купујем било какав енкодер и ту се ствар заврши. Тек неколико месеци и стотинак постова касније, укапирам ја да је "Оптички?" уствари значило: " Ево имам ја, пошаљи ми приватну поруку, па ћемо да се договоримо", а да сам ја увредио члана, јер је испало да он баш не уме да чита.
zika Napisano Decembar 24, 2011 #16 Napisano Decembar 24, 2011 Убледели, пошто си нов на форуму, да ти објасним. Када stonE_Cold напише: "Јел то овај лискун :", то није питање, јер он врло добро зна да јесте тај лискун, него то значи: " Ево имам ја, пошаљи ми приватну поруку, па ћемо да се договоримо". Немој да избегаваш да одеш до њега, увек нуди пиво, а кува одличну кафу. Ово ме подсећа на ситуацију када сам ја тек дошао на форум и хтео да купим енкодер. Јави се истакнути члан форума са поруком : "Оптички?" Објасним ја њему да поново прочита мој пост у коме пише да купујем било какав енкодер и ту се ствар заврши. Тек неколико месеци и стотинак постова касније, укапирам ја да је "Оптички?" уствари значило: " Ево имам ја, пошаљи ми приватну поруку, па ћемо да се договоримо", а да сам ја увредио члана, јер је испало да он баш не уме да чита.
Ја sam sam Napisano Decembar 24, 2011 #17 Napisano Decembar 24, 2011 Немој да избегаваш да одеш до њега, увек нуди пиво, а кува одличну кафу.А да видиш какве тек брескве имам, наравно кад им дође време!
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah