Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Malo da se mrdnemo iz off-a, da otvorimo jesenju sezonu jednim finim uređajem. U pitanju je pojačavač za Denisovu glavu :). Ovo je uređaj No_0002 rađen po ovom projektu, prvi je odradio master Vinko : http://www.diyaudio....ic.php?f=3&t=47

Ostaje srediti ožičenje (narednih dana, vikend prosto proleti), par sitnica regulisati i da gurnemo jack :D

Kutiju je Denis narućio od kineza, stigla bez carine. Cifra je bila oko 45 EUR ak se ne varam. Đumberi nisu imali prednju ploču u crnom koloru :(

/slike su bedak sa ovim blicem, deluje ko da je kinesko, al ok za neki info. inače je lepo/

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

• Odgovora 28
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Kutiju je Denis narućio od kineza, stigla bez carine. Cifra je bila oko 45 EUR ak se ne varam. Đumberi nisu imali prednju ploču u crnom koloru :(/slike su bedak sa ovim blicem, deluje ko da je kinesko, al ok za neki info. inače je lepo/

Cena za ovakvu kutiju više nego odlična. Slike su sasvim ok, i ako smem da primetim, skroz dobro izgleda i sa ne-crnom prednjicom :)(uvek je dobro imati neki kontrast koji nešto istakne - u ovom slučaju, da je sve crno, možda bi - samo možda - izgledalo kao just another black box... :) )
Napisano

odlična cena? možbit ako buljiš u kutiju ili je maziš dok slušaš nešto. za take je ok.dati 43 evra (odnosno 45 za još 4 RCA) je smešno.

post-56-0-92187300-1320668319_thumb.jpg

Napisano

Ma nije mnogo... koliko samo košta jedan wbt rca, ovo je mukte :)

Napisano

odlična cena? možbit ako buljiš u kutiju ili je maziš dok slušaš nešto. za take je ok.dati 43 evra (odnosno 45 za još 4 RCA) je smešno.

Pa dobro, ako ćemo tako, meni je danas prosleđena cena za izradu dve prednje ploče za nove iteracije Bastarda. 9000 dinara, bez brušenja i eloksaže. Naravno, ima tu materijala dosta, 6mm osnovna i 6mm nadploča, rezanje, glodanje, bušenje rupa, ali i posle svega toga, to su "samo" dve prednje ploče okvirno 440x200mm grubo... (nit' se žalim, nit' se hvalim, samo iznosim činjenice)...A osim toga, znaš i sam da u ovo što si linkovao/okačio, idu svi ostali prateći troškovi dok ne bude "franco Serbia"...Zanimljivo da niko kada gleda cenu na ebay-u ne računa troškove telefoniranja, vremena, carine, ušura, čašćavanja za uslugu koja je eto, od srca, iskrena pomoć i besplatna... Ali ako se pravi realna računica, ne može da se zaboravi sve što sa tim ide... Ja ne zaboravljam a ako i zaboravim, na kratko, već kod sledeće avanture, nađe se neko da me podseti...
Napisano

ono gore je cena sa slanjem u srbiju. a kao carine nema.svejedno da je i pola te cene pre bi uradio kutiju od onih profila(čak mi kutija od hdd vodenog lađenja deluje 'ebačkije od ove)sve je stvar ukusa/potrebe.

Napisano

daj da vidimo tu tvoju kutiju od profila koja je upola jeftinija a lepša od ove

Napisano

jel smem da dzvanjkam?prednja ploca bi bila elegantnija bez tog letteringa. mislim, nema 3 prekidaca, 3 ulaza i 3 pota da se pitas sta je sta.

Napisano

jel smem da dzvanjkam?prednja ploca bi bila elegantnija bez tog letteringa. mislim, nema 3 prekidaca, 3 ulaza i 3 pota da se pitas sta je sta.

U ponudi je bila samo vakva prednja. Izbrisaće se vremenom samo od sebe :)
Napisano

Кад си већ могао што не тзри и чинчеве за излаз?Бар сам Ја тако схватио.

Moglo je, ali vlasnik uređaja nije imao potrebe za još jednim preampom.
Napisano

U ponudi je bila samo vakva prednja. Izbrisaće se vremenom samo od sebe :)

95% алкохол би обрисао то за неколико секунди. Изопропил још боље.

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...