Nesic Napisano Novembar 6, 2011 #1 Napisano Novembar 6, 2011 Malo da se mrdnemo iz off-a, da otvorimo jesenju sezonu jednim finim uređajem. U pitanju je pojačavač za Denisovu glavu . Ovo je uređaj No_0002 rađen po ovom projektu, prvi je odradio master Vinko : http://www.diyaudio....ic.php?f=3&t=47 Ostaje srediti ožičenje (narednih dana, vikend prosto proleti), par sitnica regulisati i da gurnemo jack Kutiju je Denis narućio od kineza, stigla bez carine. Cifra je bila oko 45 EUR ak se ne varam. Đumberi nisu imali prednju ploču u crnom koloru /slike su bedak sa ovim blicem, deluje ko da je kinesko, al ok za neki info. inače je lepo/
Ја sam sam Napisano Novembar 6, 2011 #2 Napisano Novembar 6, 2011 Мени се баш свиђа боја предње плоче. Да је црна уређај би изгледао мањи.Нека је такве
stein Napisano Novembar 7, 2011 #3 Napisano Novembar 7, 2011 Kutiju je Denis narućio od kineza, stigla bez carine. Cifra je bila oko 45 EUR ak se ne varam. Đumberi nisu imali prednju ploču u crnom koloru :(/slike su bedak sa ovim blicem, deluje ko da je kinesko, al ok za neki info. inače je lepo/Cena za ovakvu kutiju više nego odlična. Slike su sasvim ok, i ako smem da primetim, skroz dobro izgleda i sa ne-crnom prednjicom (uvek je dobro imati neki kontrast koji nešto istakne - u ovom slučaju, da je sve crno, možda bi - samo možda - izgledalo kao just another black box... )
guja011 Napisano Novembar 7, 2011 #4 Napisano Novembar 7, 2011 odlična cena? možbit ako buljiš u kutiju ili je maziš dok slušaš nešto. za take je ok.dati 43 evra (odnosno 45 za još 4 RCA) je smešno.
Nesic Napisano Novembar 7, 2011 Autor #5 Napisano Novembar 7, 2011 Ma nije mnogo... koliko samo košta jedan wbt rca, ovo je mukte
stein Napisano Novembar 8, 2011 #6 Napisano Novembar 8, 2011 odlična cena? možbit ako buljiš u kutiju ili je maziš dok slušaš nešto. za take je ok.dati 43 evra (odnosno 45 za još 4 RCA) je smešno.Pa dobro, ako ćemo tako, meni je danas prosleđena cena za izradu dve prednje ploče za nove iteracije Bastarda. 9000 dinara, bez brušenja i eloksaže. Naravno, ima tu materijala dosta, 6mm osnovna i 6mm nadploča, rezanje, glodanje, bušenje rupa, ali i posle svega toga, to su "samo" dve prednje ploče okvirno 440x200mm grubo... (nit' se žalim, nit' se hvalim, samo iznosim činjenice)...A osim toga, znaš i sam da u ovo što si linkovao/okačio, idu svi ostali prateći troškovi dok ne bude "franco Serbia"...Zanimljivo da niko kada gleda cenu na ebay-u ne računa troškove telefoniranja, vremena, carine, ušura, čašćavanja za uslugu koja je eto, od srca, iskrena pomoć i besplatna... Ali ako se pravi realna računica, ne može da se zaboravi sve što sa tim ide... Ja ne zaboravljam a ako i zaboravim, na kratko, već kod sledeće avanture, nađe se neko da me podseti...
guja011 Napisano Novembar 8, 2011 #7 Napisano Novembar 8, 2011 ono gore je cena sa slanjem u srbiju. a kao carine nema.svejedno da je i pola te cene pre bi uradio kutiju od onih profila(čak mi kutija od hdd vodenog lađenja deluje 'ebačkije od ove)sve je stvar ukusa/potrebe.
Nesic Napisano Novembar 8, 2011 Autor #8 Napisano Novembar 8, 2011 daj da vidimo tu tvoju kutiju od profila koja je upola jeftinija a lepša od ove
Ја sam sam Napisano Novembar 8, 2011 #9 Napisano Novembar 8, 2011 Профили су стварно добри, једино је питање предње плоче.
Nesic Napisano Novembar 9, 2011 Autor #10 Napisano Novembar 9, 2011 čekam da vidim šta guja nudi za pomenutu lovu
Nesic Napisano Novembar 10, 2011 Autor #13 Napisano Novembar 10, 2011 Danas da ga probamo kako vozi Alepha
grau. Napisano Novembar 10, 2011 #16 Napisano Novembar 10, 2011 jel smem da dzvanjkam?prednja ploca bi bila elegantnija bez tog letteringa. mislim, nema 3 prekidaca, 3 ulaza i 3 pota da se pitas sta je sta.
Ја sam sam Napisano Novembar 10, 2011 #17 Napisano Novembar 10, 2011 Danas da ga probamo kako vozi Alepha Кад си већ могао што не тзри и чинчеве за излаз?Бар сам Ја тако схватио.
Nesic Napisano Novembar 10, 2011 Autor #18 Napisano Novembar 10, 2011 jel smem da dzvanjkam?prednja ploca bi bila elegantnija bez tog letteringa. mislim, nema 3 prekidaca, 3 ulaza i 3 pota da se pitas sta je sta.U ponudi je bila samo vakva prednja. Izbrisaće se vremenom samo od sebe
Nesic Napisano Novembar 10, 2011 Autor #19 Napisano Novembar 10, 2011 Кад си већ могао што не тзри и чинчеве за излаз?Бар сам Ја тако схватио.Moglo je, ali vlasnik uređaja nije imao potrebe za još jednim preampom.
Ја sam sam Napisano Novembar 10, 2011 #20 Napisano Novembar 10, 2011 Moglo je, ali vlasnik uređaja nije imao potrebe za još jednim preampom.
InSides Napisano Novembar 10, 2011 #21 Napisano Novembar 10, 2011 U ponudi je bila samo vakva prednja. Izbrisaće se vremenom samo od sebe 95% алкохол би обрисао то за неколико секунди. Изопропил још боље.
Ја sam sam Napisano Novembar 10, 2011 #22 Napisano Novembar 10, 2011 Нешићу, немој да бришеш натписе оваква је баш
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah