stein Napisano Oktobar 3, 2011 #67 Napisano Oktobar 3, 2011 Eh, da mi je znati odakle mi ova šema poznata...
Sipi Napisano Oktobar 19, 2011 #68 Napisano Oktobar 19, 2011 C1 ti ne treba, ali ako hoces da ga stavis iz predostroznosti, 100nF je dovoljno.P3 treba da je na ulazu i to 10-20k, a ne 50k.
Sipi Napisano Oktobar 20, 2011 #69 Napisano Oktobar 20, 2011 Ako C1 hoces da stavis tako (pre potenciometra P1) morace da bude 10uF.C1=100nF u slucaju da ga stavljas posle P1.
stein Napisano Oktobar 21, 2011 #70 Napisano Oktobar 21, 2011 Uzmi Sprint Layout pa nacrtaj. Osim ako ti treba za komercijalne namene...
Zvu Napisano Oktobar 21, 2011 #72 Napisano Oktobar 21, 2011 :DSamo, ja bih sad proverio još jednom šemu. Možda je Sipi davao savete oko šeme imajući na umu da neko želi da napravi kit i prodaje.... ili možda nije
viktor1986 Napisano Oktobar 21, 2011 #75 Napisano Oktobar 21, 2011 lako je tebi tako da kazes kada nisi uopste ucestvovao u savetima i diskusiji! Sipi i dvv se ubise od pisanja...
Ја sam sam Napisano Oktobar 21, 2011 #76 Napisano Oktobar 21, 2011 Ма против закулисних радњи се не може, па то ти је.
HomeMadeAudioProject Napisano Oktobar 21, 2011 #77 Napisano Oktobar 21, 2011 Slavene,daj makar se potrudi da promjeniš način pisanja i broj uzastopnih tačaka,upitnika i uzvičnika/uskličnika na kraju rečenice. Takođe,bilo bi ok kad bi počeo da koristiš riječ "FORUMAšI" umjesto "FORUMISTI" kao i da naučiš više da koristiš neki program za crtanje pločica. Ako ovako nastaviš provaliću te ne samo ja nego i svi ljudi sad ne samo sa ovog,nego i sa ostalih foruma na kojima si iste stvari radio i na isti način prošao. A bilo je toga,ja te upoznah dva-tri puta na Elitesecurity.org,kasnije vidjeh da su te na elektronika.ba takođe upoznali,sa diyaudio.com si najuren nakon što baš ja napisah par postova na lošem engleskom,a ti mi odgovori´ po "srpski" a i na engleski u istom postu. Kad te nađoh ovdje ne imadoh snage da se suzdržim i da ne "došapnem" par linkova i svojih mišljenja dvojici koji imaju uredničku ulogu na ovome forumu. Kao i na diy...com tako i ovde poželjeh da griješim i da to nisi ti,ali OPET se prevarih... Kao kod "Riblje čorbe:Da to sam ja,MALO sam se promenila..."Ako misliš da zadržiš posao koji imaš,ili se dohvati knjige i programa za crtanje pločica,te razmisli o načinu pisanja ili promjeni posao-evo na proljeće možeš sa mnom ovde u Beogradu da farbaš semafore i stubiće na stanicama gradskog autobusa, ili da održavaš vertikalnu saobraćajnu signalizaciju. Nije neki posao ali makar ne smaraš narod oko sebe,ne kradeš ni od koga ništa a pravo da ti kažem nije pretjerano loše ni plaćeno! usput možeš kao hobi da napraviš po neko pristojno pojačalo i da čitaš i pišeš po malo na forumima,postaviš koju sliku... Ja bi tako,a ti vidi kako ćeš i šta ćeš. Pozdrav!
HomeMadeAudioProject Napisano Oktobar 21, 2011 #78 Napisano Oktobar 21, 2011 Ма против закулисних радњи се не може, па то ти је.kako mi ti ono reče na ES"Al je otresao 44250 , a uopšte ne vidim razlog bockanja?"ne dam mu mira ni tu ni tamo ni ovdje,ako mu dopadnem šaka naje+ao sam!
Ја sam sam Napisano Oktobar 22, 2011 #79 Napisano Oktobar 22, 2011 ne dam mu mira ni tu ni tamo ni ovdje,ako mu dopadnem šaka naje+ao sam! Ма не узбиђивај се, тако је било и са оним другим па га нигде нема.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah