Zen Mod Napisano Septembar 10, 2011 #1 Napisano Septembar 10, 2011 ima neko nekakvih trgovackih iskustava ?
guja011 Napisano Septembar 10, 2011 #2 Napisano Septembar 10, 2011 jesse ti to verzirao za te laptastature ili šta?
Zen Mod Napisano Septembar 10, 2011 Autor #3 Napisano Septembar 10, 2011 deca prosiplju ....... sto sokove , sto pamet
Leonardo Napisano Septembar 10, 2011 #4 Napisano Septembar 10, 2011 Daj deci pivo , pa da vidiš hoće li prosipati :buehehe:Za tastaturu ti ne mogu pomoći, numemdanapravim, mogu da pitam kuma( on je od te struke )
guja011 Napisano Septembar 10, 2011 #5 Napisano Septembar 10, 2011 ujbt, pa ovo čita i MSN/Bing.a taman sam teo nešta da odvalim.
Zen Mod Napisano Septembar 10, 2011 Autor #6 Napisano Septembar 10, 2011 a samo mi treba antresa ili phone gde se isplati nabaviti po iskustvu generalni zastupnici naplacuju delove kao da su od prepucijuma
Ја sam sam Napisano Septembar 10, 2011 #7 Napisano Septembar 10, 2011 ima neko nekakvih trgovackih iskustava ? Наравно да има : http://www.youritservice.net/srpski/ Добровољачка 10 Престоница
Ја sam sam Napisano Septembar 10, 2011 #8 Napisano Septembar 10, 2011 Скоро сам свастикиној ћерки мењао тастатуру, око 3000дин.
Mentok Napisano Septembar 10, 2011 #11 Napisano Septembar 10, 2011 deca prosiplju ....... sto sokove , sto pamet Zen, pod česmu, veruj mi, i dobro natopiti, i dobro ispritiskati tastere dok su još male komorice ispod tastera natopljene vodom i onda ostaviti da se dooobro osuši, može se pomoći i fenom.Mislim generalno zavisi od težine rasklapanja tastature da li se isplati i da li je uopšte moguće doći do slojeva "štampe" unutar tastature, odnosno kako je sklopljena, da li probati sa detaljnim čišćenjem slojeva, a već u zavisnosti šta je prosuto (najgora je slatka kafa) ali ova metoda je najjednostavnija i više puta mi je pomogla. Nekada rasklapanje može biti i kobno po tastaturu pošto vodove koji povezuju "štampe" zalepe fabrički tako da pri rasklapanju dolazi do skoro nepopravljive štete, a nekada se vodovi na "štampama" nagrizu već u zavisnosti od tečnosti koja je prosuta pa je i onda jako teško popraviti je, ali ako je u pitanju samo zaprljana tastatura to je skoro uvek rešivo, očistio sam sigurno 20-30 tastatura i nekada je bilo potrebno samo jedno čišćenje a nekada i više puta, a nekada i malo dovijanja, ali rezultat je uvek bio dobar. Ako je već neispravna svakako nemaš šta da izgubiš. EDIT : Da, zaboravih, pre "česmovanja" je poželjno izvaditi je iz laptopa
machinori Napisano Septembar 10, 2011 #14 Napisano Septembar 10, 2011 Naruci sa neta, najvise ce ti se isplatiti.Ili zovi laptop servise po prestonici.
guja011 Napisano Septembar 10, 2011 #15 Napisano Septembar 10, 2011 45-50€. eu>bgd.ipak ćeš ti to da čerečiš
Ја sam sam Napisano Septembar 11, 2011 #17 Napisano Septembar 11, 2011 to allИмам од A G4 тастатуру, ако пасује твоја је.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah