Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 19
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Ja kupih netbook sa instaliraniim Ubuntu-om. 2 nedelje na moru, i par dana nerviranja su me ubedili da se vratim na Windows 7. Verovatno funkcionalna interferencija sa Win-om mi nije dopuštala da počnem da ga koristim i dalje da se mlatim sa njim (zašto mi wireless ne radi, zašto seckaju MKV fajlovi itd.). Malo je reći da sam proslavio kad sam instalirao Win i da je sijaset problema nestalo :) Da li su se novi pojavili ili sam se toliko navikao na one koje ima Win urođeno, ne znam ali sam zadovoljan.

Napisano

Netbook zapravo i nije pravi računar, zar ne? :)

Napisano

Nije. To je mini lap top koji će mi služiti samo za muziku ali u svakom slučaju Win7 radi brže/bolje/meni lakše sa njim. Nego, pitaj me koji mi je OS na oba deska i na starom lap-u :)

Napisano

Zvucnici stoje nezavrseni a lova ode na drangulije... :buehehe:

Nije tako, Evstatija mi zaštitnika lovaca. Nije tako, sreće mi lovačke. Nije tako... :buehehe: Zapravo, u poslednje vreme sam tražio furnir negde bliže BG-u (da ne moram da idem u Novu Pazovu). Našao sam kod Galenike i u Batajnici pa sam se organizovao da u petak odem na oba mesta, da vidim šta imaju u ponudi. Boja, lepak za furnir i git su nabavljivi u lokalnoj farbari te se sada čeka samo furnir i to je to. Neću da dajem sebi vremenske rokove ali "najteži" deo posla je završen. Mada, nešto mi govori da gitovanje, lepljenje i šmirglanje furnira neće ići baš tako lako. No, obezbedio sam alate i za to pa ćemo videti čime ide bolje. Rukom ili hoblericom :) Preliminarno slušanje je prošlo super i za sada sam zadovoljan time... Nije problem samo to, već mi kompletno pojačalo stoji u delovima i čeka da ga sklopim, horne su mi kod Gagice i željno iščekuju testiranje sa B&C DE-500, pa ako nam se svidi da se prave nove ali ne od drveta, priča sa DAC-om još nije ni započeta, kod Vlade treba da idu dva modula D-class pojačala da ih polemi pošto su kapilarne komponente (stoje u kesici svi delovi)... Imam ja čime da se "zanimam" bar još godinu dana :dash1: Mis'im, nije da se pravdam ili tako nešto... :buehehe:
Napisano

No, obezbedio sam alate i za to pa ćemo videti čime ide bolje. Rukom ili hoblericom :)

Ako zezneš rukom, lako ćeš popraviti hoblom. Ako zezneš hoblom...
Napisano

Znaci sve nabavljeno, sve spremno, a vreme se trosi na drangulije... :buehehe:

E ne mož Sipija usrećiti sve i da mu gurneš svastiku pod nos :buehehe:

pao je u karasevdah...

Karasevdah, al' kara i ...................................................... Zvule :party0048:

Ako zezneš rukom, lako ćeš popraviti hoblom. Ako zezneš hoblom...

...onda prsneš i ostaviš ih baš tako kako izgledaju u tom trenutku. Garant nema niko da primeti gde sam zeznuo :buehehe:
Napisano

Eto, provaljen sam, a ja hteo da budem fin :buehehe:

Da, ali sada je ovo već manje aktuelno... Još uvek se ne zna šta je, ali radi :)
Napisano

E ne mož Sipija usrećiti sve i da mu gurneš svastiku pod nos :buehehe:...

Moze, moze - samo ti to privedi sve kraju pa pozovi na slusanje (a ako ne, onda zna se: svastika...) :buehehe:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...