Jump to content

HIRAGA


chakija

Preporučeni Komentari

Eto, covek(Glogov Kolac) prodaje pojacalo za 120e... I kako onda da se ne zapita covek ZASTO zaboga!? Jel ima neka caka ili sta ? Jel su sve te hirage tako lose uradjene pa spaljuju komplet kucnu instalaciju?Mislim, jbt. pa ja cu ga uzeti pa makar zonglirao sa delovima.Jel ima neko mozda da predlozi bolje pojacalo za manje para ! ? :connie_nutzo:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 9
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Logičan odgovor ne postoji, obični ljudi (nas diy-ere ne smatram za obične) sa velikim nepoverenjem gledaju na sve što nema brand, gomilu dugmića i sijalica.Po mogućnosti da na kutiji piše 2 x 1800 watt SMPS, šta god to značilo.A ta ista Hiraga jede za doručak svu silu komercijale koja može da se kupi kod nas...Samo komponente vrede dosta više, o Hiragi kao konceptu ne treba prišati.Video sam taj oglas, da nemam nekoliko pojačala u kući, već bih ga uzeo.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Jel ima neko mozda da predlozi bolje pojacalo za manje para ! ? :connie_nutzo:

Odluči se, 'oćeš bolje, ili za manje para? :sarcastic_hand: Ostaje samo pitanje, hoće li ti se dopasti to što dobiješ za svoj novac. :unsure:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Za kolko para i kolko bolje ? :D

Realno, malo se šta pošteno može sklopiti za te pare ako sve kupuješ novo. Ostaje opet pitanje, na koje nećeš imati odgovor dok ne budeš priključio kod sebe i poslušao, a to je da li si ti zadovoljan time što si kupio...Ja ću uskoro (konačno) sklopiti svoje pojačalo koje, po mojim računicama neće koštati mnogo više. Kako će da svira, ostaje da se vidi i čuje, naravno, ako u procesu nešto ne zeznem jer je sve nešto kontraukršteno pa sam u crtanju guide skice za lemljenje već potrošio desetak listova papira, nezadovoljan urednošću rasporeda elemenata, kojih ne samo da je malo, nego su baš unakrsno izukrštani... :sarcastic_hand: Ja sam izrod, kakva god da je moja rasa, pa su moji stavovi uglavnom retko prihvatljivi za čistokrvne primerke. Ja stvari uvek gledam iz nekog svog ćošeta, ali to ne znači da bolje vidim, no samo drugačije. Probaj, pa nam javi ;)
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...