Andrija Napisano Septembar 20, 2009 #23 Napisano Septembar 20, 2009 Jok, demonstracija sile je kada se sila primeni. Onomad je dizanje prašine oko "DD" dovelo do spuštanja zavese, nemile terminologije, pljuvanja, vređanja, prozivanje majčinih genitalija i da ne podsećam na nemile događaje. Ali, uglavnom to tako bude kada se pretera. Dok je svima smešno, smejemo se. Kada se samo jedan smeje a svi ostali budu zapanjeni, uvređeni ili iznenađeni, onda to znači da su moderatori i administratori omanuli jer su prevideli očigledan pravac u kome se krenulo. Bez obzira šta ja lično mislim o spomenutim zvučnicima, tj patentu, ne bi bilo dobro bilo koga ismevanjem isprovocirati do te mere da sebe dovede u stanje trajne izopštenosti sa foruma... i ovog...Ko se ne seća ili nije bio na času... gomila zaključanih tema... http://www.hifi-forumi.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=14056Dobra mu je ona "Ko ga podrzava, bice banovan i sam."He, he, he ...
palamudin Napisano Septembar 21, 2009 Autor #24 Napisano Septembar 21, 2009 Statici za oficinu a full range za spavacju sobu.... imam ja sve to smishljeno.. samo love fali... ali bicje.... bicje....
stein Napisano Septembar 21, 2009 #25 Napisano Septembar 21, 2009 Statici za oficinu a full range za spavacju sobu.... imam ja sve to smishljeno.. samo love fali... ali bicje.... bicje....Samo da te krene po biznisu...Ako će ti biti kao meni, onda ide u fazama...Prva faza je kada samo radiš a novac se sav sliva nazad da biznis ne zagine.Druga faza je kada samo radiš a novac ode na dažbine, poreze, dugovanja i kamate.Treća faza je kada samo radiš a novac ide na proširenje posla i investicije.Četvrta faza je kada samo radiš a novac se odjednom počne slivati pa ne znaš šta je najpametnije da učiniš sa istim.Peta faza je kada samo radiš a dobar deo novca trošiš na delove i opremu, nadaš se da ćeš kasnije imati vremena da u tome uživaš.Šesta faza je kada samo radiš jer ne možeš da se setiš šta si zapravo hteo s novcem pa slivaš nazad da biznis ne zagine.Sedma faza je kada samo radiš jer i ne umeš ništa drugo a faza broj dva ti deluje tako poznato...Osma faza je kada samo radiš i shvataš da je prošlo deset godina kako samo radiš a nemaš slobodnu subotu, nemaš pravo na godišnji, ne možeš da se setiš gde si poslednji put seo i onako ko čovek odvrnuo muziku samo onako, da te mine želja...Deveta faza nudi dve opcije... Vreme odluke: ili sve oteraš u peršin, domovinu, otadžbinu, materinu, ili smisliš novi biznis i vraćaš se u fazu prvu...Trenutačno sam u fazi broj osam i osetim nesnosan vonj faze br. devet...
Sipi Napisano Septembar 21, 2009 #26 Napisano Septembar 21, 2009 Mozes tako u fazama do 909, al' sto bi rek'o K.I. - you got to ask yourself one question: ko ima koga, ti biznis ili on tebe?S druge strane, imas one roletne i to nove, ne sa buvljaka !I sta zakljucujemo ? Ono sto je ZM odma' mog'o da ti kaze: ko shvati zivot ozbiljno, zajeb'o se iz cuga !
Ја sam sam Napisano Septembar 21, 2009 #27 Napisano Septembar 21, 2009 I sta zakljucujemo ? Ono sto je ZM odma' mog'o da ti kaze: ko shvati zivot ozbiljno, zajeb'o se iz cuga ! Значи Он је то рекао Какав Цар човече .стоН_Колд
Sipi Napisano Septembar 21, 2009 #28 Napisano Septembar 21, 2009 Значи Он је то рекао Какав Цар човече .стоН_КолдNe, Aca je Car
Aleksandar Car Napisano Septembar 22, 2009 #30 Napisano Septembar 22, 2009 Ne, Aca je Car Doduse ne znam dal imamo taj smajli, ali u svakom slucaju, jebga taki turnus! Tako se karte podelile!
Sipi Napisano Septembar 22, 2009 #31 Napisano Septembar 22, 2009 Doduse ne znam dal imamo taj smajli, ali u svakom slucaju, jebga taki turnus! Tako se karte podelile! Tako je, Petar je Kralj, Dzon je Travolta, a Aca je Car
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah