Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 52
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Šta imaš od ostale opreme (pre-power amp, zvučnici)? Kolika je soba u kojoj slušaš muziku? Kakvu vrstu muzike slušaš pretežno? (molim, nemoj kačiti spotove sa youtube, ionako ih verovatno neću ispratiti)

Napisano

Bez obzira na preamp ili amp koji idu posle CD-a R149 i R153 treba da budu mnogo veci (neko je vec napisao 100k) kako ne bi odsekao bass. R156,157,159 i 160 treba smanjiti na po 10R a izbaciti mute tranzistore (T23,24,25,26).U toj primeni OPA2134 je bolji chip od 2604, a kad bi se napravio ceo novi I/V i filterski stepen (posto je postojeci cirkus, smandrljan zbrda/zdola) LT1361 bi bio optimalan.

Napisano

...U toj primeni OPA2134 je bolji chip od 2604, ... LT1361 bi bio optimalan.

Zasto? Empirija ili teorija? Probao ?
Napisano

Mrzi me da pisem nadugacko i jos duze da branim napisano.Nek decko proba, naucice nesto u najgorem slucaju...

Napisano

Niko te ne napada , samo pitam. Zasto 2134 bolje od 2604? Sto je LT bolji od ove dvojice?:scratch_head:

Dva loša, ubiše Miloša. Pitam se, zašto?...:buehehe:
Napisano

Niko te ne napada , samo pitam. Zasto 2134 bolje od 2604? Sto je LT bolji od ove dvojice?:scratch_head:

Nisam se ni osetio tako - samo me mrzi da kucam 30 redova zalud. Mogu da ponudim savet a edukaciju vise ne...
Napisano

Bez argumenata i analize ovo lici na pausalnu ocenu .Za mene je na TDA1541 najbolji OPA2111 ( i ECC88 :Viannen_loungelizard:) dok na bitstrimu dobre rezultate daje i omrazeni 55322111 daje cvrstinu basa koja nedostaje na Philips ( based) CDima sa TDA1541A a i definiciju visokih i muzikalnost srednjih.. Nijedan drugi OP to nije doneo.

Napisano

Zato baciš sve, i lepo kupiš dobar CD plejer sa redovnim DA konvertorom pa sve i lampama unutra... :sarcastic_hand:

Napisano

Ćuti, izdajico švajserskog roda.:serbvidkakisicl0: Na kraju ćeš sve brand da kupiš:sarcastic_hand:

Kod mene važi pravilo: Ako ne možeš kupiti najbolje od brenda, onda napravi svoj brend i imaćeš baš to što si hteo :) Srećom, nemam nameru otvarati firmu "Stein Audio"...Ćut bre, kako sam krenuo da računam, uopšte nemam šanse da u diy verziji napravim bolje u svetu digitalije, ni kvalitativno, ni cenovno. Gramofoni su druga priča. I pojačala. Analogna...
Napisano

Bez argumenata i analize ovo lici na pausalnu ocenu ....

Nije to jedino sto tebi lici na nesto a nije to...
Napisano

ma nemoj:http://www.steinaudio.com/

Zato i kažem da nemam nameru otvarati... Kakve sam sreće, uhvatili be me s pajserom koji se još dimi... :rofl:
Napisano

Zato i kažem da nemam nameru otvarati... Kakve sam sreće, uhvatili be me s pajserom koji se još dimi... :rofl:

What we got here is.......post-436-0-57344600-1299678489_thumb.jpg.....an smoking puyser! :buehehe:
Napisano

What we got here is.......

post-436-0-57344600-1299678489_thumb.jpg

.....an smoking puyser! :buehehe:

Kaže sa a smoking crowbar... "an" ide samo ako imenica počinje samoglasnikom... An elephantu jedan... :sarcastic_hand::serbvidkakisicl0:
Napisano

Pa "ssssssssss" je zamalo samoglasnik! :rofl:P.S. Hvala! Memorirat ću to. Nisam nikada imao Engleski u školi, nego sam ga naučio gotovo slučajno. :)

Napisano

Pa "ssssssssss" je zamalo samoglasnik! :rofl:P.S. Hvala! Memorirat ću to. Nisam nikada imao Engleski u školi, nego sam ga naučio gotovo slučajno. :)

Idealni CD za učenje engleskog su ploče grupe ABBA... Uzmeš isprintaš tekstove, pustiš muziku i pratiš... Zabavljaš se i učiš istovremeno. Provereno radi posao, šta misliš kako sam ja naučio?

:headphone:
Napisano

Povadio mute tranzistore t23 t24 t25 i t 26 a umesto r149 i r 153 stavio Visatone 1uf-250v i zvuk se otvorio samo tako........ :hot::hyper:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...