Zen Mod Napisano Novembar 20, 2010 #1 Napisano Novembar 20, 2010 ima li ko kakvu preporuku - za model dakle - jeVtino , da ima kulturno radeci radio , i da nema CD mech , no USB inputSD i ostale kartice - nije neophodnohvala unapred
Aleksandar Car Napisano Novembar 20, 2010 #2 Napisano Novembar 20, 2010 ima li ko kakvu preporuku - za model dakle - jeVtino , da ima kulturno radeci radio , i da nema CD mech , no USB inputSD i ostale kartice - nije neophodnohvala unapredJa imam Pioneer-a DEN-4000UB sa sve USB-om, sasvim solidno radi, MOSFET 50W x 4 kanala... pa ti vidi a cena je bila negde oko 100 evara...sad je mozda i jeftinije.
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2010 Autor #3 Napisano Novembar 20, 2010 zahvaljujem Care al' kao sto rekok - ich me ne interesuje ced:drinks:
sir Oliver Napisano Novembar 20, 2010 #4 Napisano Novembar 20, 2010 Ja imam Pioneer bez USBa. Kada sam kupovao, bio jedan SONY kome je player (memorija) ugradjen u onu pločicu što se skida. Vrlo interesantno, skineš pločicu, napuniš MP3kama i gotovo. Uštediš jedan stick. Ali taj SONY bio duplo skuplji on Pioneerčića. Ja se odlučim za jeftinije rešenje, narežem specijalne CD egzemplare (po čitavih 14 dinara komad) sa MP 3 koje držim u kolima. Na jedan CD 12 sati muzike. Odem na more i vratim se a ne preslušam jedan CD. Mislim da sam dobro izabrao. Ako insistiraš na USBu imaš svašta da biraš, od noname, do branda. Retro bez CDa Sony Video capabilities čak sa plavim zubom i konekcijom na mobilni
sir Oliver Napisano Novembar 20, 2010 #6 Napisano Novembar 20, 2010 linx ?999 din JVC bez USB ali sa AUX in pa mozes da mu uturis player. JoViCa4500 din NEO sa USBom Neo6400 din Pioneer ( bez USB ali AUX In) Pionir bez8000 din Blaupunkt sa svime ( bluetooth i USB na kablu) Blau
sp300b Napisano Novembar 20, 2010 #8 Napisano Novembar 20, 2010 blagodarim !A,sad skontah,,,za AUTO...:Viannen_loungelizard:Ja imam škodin blaukpunkt sa CD sharžerom i SD karticom...16GB ubaciš i zaboraviš....
revox Napisano Novembar 20, 2010 #9 Napisano Novembar 20, 2010 Jedan moj drugar prije godinu-dvije kupio drndalicu koja se metne u ležište upaljača u autu i tako dobije struju, e sad ona ima svoj tjuner i tu na njoj pofataš radio stanice koje te zanimaju i memorišeš a sve to čuješ preko svog radia u kolima koji imaš, naravno, bez obzira kakav je jer na tom radiu u kolima ufatiš signal ovoga radia sa upaljača jerbum ima predajnik. E sad najvažnije ta drndalica ima usb port i komande tako da možeš meteš flesku i slušaš što ti hoćeš.Hebat ga kolko se meni čini to je koštalo 20-30 evrića.Ako ti to može završit posao.Mora da ima toga i kod va kad ima kod nas.
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2010 Autor #10 Napisano Novembar 20, 2010 ma to je previse gadgeta .......pravo da ti velim - ja se nikad nisam ni navikao na radio u autu -trebao mi samo kad sjedim i cekam nekoga ili nestoja to vise radi drugih
sir Oliver Napisano Novembar 20, 2010 #11 Napisano Novembar 20, 2010 Ima jos jedno resenje. Kaseta koja ima kabl za slusalice. Ako imas dobar kasetofon ( u boljim kolima su ugradjivali odlicne kasetofone) gurnes mu tu kasetu a ovamo player i voila, radi. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:LwairrXFov2bkM:http://www.microsoft.com/library/media/1033/windowsxp/images/using/mobility/expert/cassette-adapter-small.jpg&t=1
revox Napisano Novembar 20, 2010 #12 Napisano Novembar 20, 2010 ma to je previse gadgeta .......pravo da ti velim - ja se nikad nisam ni navikao na radio u autu -trebao mi samo kad sjedim i cekam nekoga ili nestoja to vise radi drugih ondak im pušti kasetu
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2010 Autor #13 Napisano Novembar 20, 2010 a ste me nasli karati ....... :Viannen_loungelizard:mogu ja i Garrard 401 da stavim u gepek - ima taman mesta za LR EQ RIAA , cevnu naravno , sa sve smps napajanjem ...... i jedno 10-ak ploca
sir Oliver Napisano Novembar 20, 2010 #14 Napisano Novembar 20, 2010 Zasto se slika vidi kad napisem post a ne vidi kad uradim Postuj?
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2010 Autor #15 Napisano Novembar 20, 2010 verovatno origin slike ne dozvoljava linking
revox Napisano Novembar 20, 2010 #16 Napisano Novembar 20, 2010 a ste me nasli karati ....... :Viannen_loungelizard:mogu ja i Garrard 401 da stavim u gepek - ima taman mesta za LR EQ RIAA , cevnu naravno , sa sve smps napajanjem ...... i jedno 10-ak ploca Može što da ne no je šteta igle nisu nam putevi ravni no ti je možda neđe osta oni naranggggasti gramofon iz `60 što su mu se ploče metale ka sad cd-i i što je radio na baterije. A ima i zvučnjak da se ne mučiš i bušiš auto. :w00t: on ti je najbolji za tu priliku
sir Oliver Napisano Novembar 20, 2010 #17 Napisano Novembar 20, 2010 Ma dozvoljava linking nego iza .jpg ima neki parametar &t=1. Mozda zato zeza.
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2010 Autor #18 Napisano Novembar 20, 2010 eto reseno - uzmem neki moderni Lenco granafor - oni sad imaju i USB prikljucak
Impuls Napisano Novembar 20, 2010 #20 Napisano Novembar 20, 2010 Nikomi je u svoj originalni radio iz Punta ugradio usb prikljucak sa nekog pijacarskog smeca i prikljucio na mesto kasete i tako slusa muziku sa flash-a
Zen Mod Napisano Novembar 20, 2010 Autor #21 Napisano Novembar 20, 2010 ja jos uvek nemam ni Punto ...... a u njemu nece ni biti originalnog radijatakav nam opremni ponud :sarcastic_hand:Punto ce biti valjda za koji dan , a radio ....... na kraju cu ubacim Bekera samo radio sa memorijama na tastere
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah