Jump to content

Cika-Saxov i Cika-Vuletov projekat - 2. deo


чика-Брка

Preporučeni Komentari

:Viannen_loungelizard: ево и слика кутије и дрангулија.као што се види кутија је стварно супер, није црна, и боља је имало јефтинија од оних у м.п.на сликама 1 и 2 се лепо види кутија са рупама за џиџа-биџе.на слици 3 су 16,5 волти 200 вати трафо, 25 ампера грец и џиџа-биџе.на сликама 4 и 5 је појачало на комаду медијапана, комплетно, 100%функционално и спремно за препакивање илити кутијање, што би рекаонаш модератор. е сад, коментари, финална шема, напони ... дошло једо застоја, јер будући власник неће филипс-ове кондове у напајању,оне плаве што се виде на слици код пробног трафоа, 2х 6800, него спрагуе, 2х 4700 или 10000, па сутра-прекосутра треба да их узмем од колеге.углавном, то је то, 100%. кад будем монтирао и конд или кондове,сликаћу појачало без поклопца, даћу финалну шему, опис, напоне,и коментар. :cheers:

post-357-075423700 1284655634_thumb.jpg

post-357-087363200 1284655644_thumb.jpg

post-357-067223000 1284655653_thumb.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 98
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Кутија ми је нешто позната :scratch_head: биће да сам је негде видео или је тоСвака сличност са стварним ликовима је случајна :dubbio: Нема везе,битно да може све лепо да се смести и да се не чека у недоглед :cheers:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

што се тиче кутије - Вуле ју је набавио од неког човекапо препоруци колеге Горана (гокс.цо). тај човек, како миВуле рече, ради кутије буквално какве хоћеш + отвара рупе + боја коју хоћеш, + ... ова кошта око 45е.само још да узмем спрагуе за напајање и појачало је готово,сутра-прекосутра. а ако неузмем, ставићу пхилипс-ове, пабудући власник може да их замени касније. и да ме неко не би погрешно схватио: ово појачало иако имајако леп и пријатан звук, и на мојим и на Вулетовим ДДзвучницима, сам правио искључиво на Вулетову иницијативу.лично га мени никад не би направио, јер иако германијум има по некима душу (по мени карактер, јер солид стате нема душу) :sarcastic_hand: ипак сам љубитељ свирајки, јер само оне по мени имају душу. наставак следи. :cheers:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ма какву душу,имају Сале грејно влакно па нам зато топло око срца :D:cheers:

Jes', jes', ista vrsta fascinacije k'o rakijski kazan - nalozis, blejis u vatru, majes se nesto i ceprkas a posle si sasav... Eto, kod Zena se bas vidi taj set usko vezanih interesovanja - cevke i rakijski kazan :party::buehehe:
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

што се тиче кутије - Вуле ју је набавио од неког човекапо препоруци колеге Горана (гокс.цо). тај човек, како миВуле рече, ради кутије буквално какве хоћеш + отвара рупе + боја коју хоћеш, + ... ова кошта око 45е.

Да се случно тај господин не зове Рајко?Ако јесте, стварно је мајсторчина  :good2::hi:.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

ма волим ја све вас, али јебем га, коментаришите малопојачало, то јест тему, смањите офтопик. :cheers:

Ниси ми одговорио на питање :confused1:.А шта да коментаришемо кад је још хрпа делова, шупља кутија, аудио дашчица  :sarcastic_hand:.Ето  :rolleyes:.
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

kakve veze koja je klasa - kad nece moci da da struju zvucnjaku - ni u jednoj klasi...

Davace bogami dokle god ne popusti jal' germanijum jal' trafo - nema inherentnog zakocenja kao u SE cl.A - uostalom, Sax kaze da su slusali i nisu nasli manu...Sax, stvarno, kolika je mirna struja?
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

pa to ti i kazem - 2 para izlaznih nema sanse da daju struju za 2 oma ....... a i oni da mogu - nece driveri dati baznu struju izlaznima ; nesto ce da crkne jedino ako su dovoljni mišeći nivoi slusanja ........ a onda se moglo i drugacije mislim - ne bih ja - ali Sale je sam trazio da stanemo sa off-om ..... pojacalo iz Turandota 41 - da mu dupliras 2N3055 ce svirati bolje od toga ........ sa sve originalnim trafoom

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

rekoh ja odmah - Sale je moj Idol i redak primer entuzijazma na ovom napacenom forumu :pioneer:ako je on zadovoljan - i ja sam zadovoljan ; mogu da imam ideju/predlog , ali nikako primedbu .a za Vuleta ........ njemu ne bih dao ni recept da mi ponisti ..... a kamoli napise :buehehe:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...