Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano (izmenjeno)

da ne otvaram novu temu...mogu da nabavim povoljno dual 505/2, ali moje pojacalo nema phono ulaz, a ja nemam phono pretpojacaloda li moram da kupim pretpojacalo ili moze drugacije...ukljucim na aux i svira, recimo :baby:

Ne moraš baš kupiti gramofonsko pretpojačalo, ali ga definitivno trebaš imati! :D Mala šala, Crni! :hi: Neće raditi bez phono stagea, ne samo zbog premalenog signala iz gramofona, nego i zbog toga što takvo pretpojačalo radi korekciju donjeg zvučnog spectra jer signal urezan u ploču je svojevrstan logaritam.EDIT: Dok sam ja nakucao već je Sipi odgovorio! Izmenjeno od zerowaf
  • Odgovora 30
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

hvala na odgovorimatako sam i mislio, ali nisam bio siguran...pokolebala me samouverenost prodavca (prodavac: daj ne zajebavaj, turi to u aux i uzivaj) :crazyrocker:

Napisano

Le Pacific RIAA korektor, napaja se sa 24V, pravio ga ja uz NS10. Preporučujem!

Napisano

Ja video crnjino pitanje i dok natipkao odgovor , vec nekoliko vas brzopoteznih napisali sta je trebalo. ( nisam video drugu stranu ). Ostalo mi samo da obrisem moje pisanije, a kako to nije moguce ja ga izeditovao . Ko reko' da stavim tacku na diskusiju.Sta ja ,:siroma: , mogu jos da pametno izjavim pored ovih gorostasa HiFi DIY scene.

Napisano

... zato rekoh: dubokoumno... tačku na diskusiju ... :cheers:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...