zerowaf Napisano Avgust 13, 2010 #23 Napisano Avgust 13, 2010 (izmenjeno) da ne otvaram novu temu...mogu da nabavim povoljno dual 505/2, ali moje pojacalo nema phono ulaz, a ja nemam phono pretpojacaloda li moram da kupim pretpojacalo ili moze drugacije...ukljucim na aux i svira, recimo Ne moraš baš kupiti gramofonsko pretpojačalo, ali ga definitivno trebaš imati! Mala šala, Crni! Neće raditi bez phono stagea, ne samo zbog premalenog signala iz gramofona, nego i zbog toga što takvo pretpojačalo radi korekciju donjeg zvučnog spectra jer signal urezan u ploču je svojevrstan logaritam.EDIT: Dok sam ja nakucao već je Sipi odgovorio! Izmenjeno Avgust 13, 2010 od zerowaf
crni. Napisano Avgust 14, 2010 #24 Napisano Avgust 14, 2010 hvala na odgovorimatako sam i mislio, ali nisam bio siguran...pokolebala me samouverenost prodavca (prodavac: daj ne zajebavaj, turi to u aux i uzivaj)
stein Napisano Avgust 14, 2010 #25 Napisano Avgust 14, 2010 Le Pacific RIAA korektor, napaja se sa 24V, pravio ga ja uz NS10. Preporučujem!
stein Napisano Avgust 14, 2010 #27 Napisano Avgust 14, 2010 .Veoma dubokouman komentar Skoro pa Zenovski...
sir Oliver Napisano Avgust 14, 2010 #28 Napisano Avgust 14, 2010 Ja video crnjino pitanje i dok natipkao odgovor , vec nekoliko vas brzopoteznih napisali sta je trebalo. ( nisam video drugu stranu ). Ostalo mi samo da obrisem moje pisanije, a kako to nije moguce ja ga izeditovao . Ko reko' da stavim tacku na diskusiju.Sta ja , , mogu jos da pametno izjavim pored ovih gorostasa HiFi DIY scene.
stein Napisano Avgust 14, 2010 #29 Napisano Avgust 14, 2010 ... zato rekoh: dubokoumno... tačku na diskusiju ...
stein Napisano Avgust 14, 2010 #31 Napisano Avgust 14, 2010 http://www.zooomr.com/photos/vxjasonxv/5131980/?hl=en
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah