Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 4.4k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano

Semsa je Saban:) kad bi neko nacrtao?O cemu se radi,do pre izvesnog vremena je i na ovaj nacin izlazio klip sa slikom,a od kako je Miko nesto pritiskao,sad nece nista.

Napisano

nije bitno sta je mika radio, nego da ti lepo iscitas par puta ono sto je zika napisao kako se postavlja ispravno youtube klip. Samo polako, mora da uspes

Napisano

http:// www.youtube.com/ watch?v=JwEz8TuIO38

Ja ne znam kako se to radi,ne znam ni o cemu pricate:)Ali da me ne bi zbunjivali,da napisem od pocetka.Dakle kada ja iskopiram kompletan link,i ovde hocu da ga nalepim,da li je dovoljno samo,,Paste,,ili moram nesto da izostavim?Moze li malo plasticnije objasnjenje,da se ne bih vrteo u krug?

Napisano

http:// www.youtube.com/ watch?v=JwEz8TuIO38

Ja ne znam kako se to radi,ne znam ni o cemu pricate:)Ali da me ne bi zbunjivali,da napisem od pocetka.Dakle kada ja iskopiram kompletan link,i ovde hocu da ga nalepim,da li je dovoljno samo,,Paste,,ili moram nesto da izostavim?Moze li malo plasticnije objasnjenje,da se ne bih vrteo u krug?

dakle:

[ youtube] link sa youtube-a [ /youtube ]

gde god gore vidis razmak, pri postavljanju ne treba da ga ima - dakle uz link sa yyoutube-a dodajes, ne uklanjas

Napisano

e tako samo ukloni razmake izmedju [ i youtube i na poslednje mesto pre youtube stavi /. Blizu si ! Moj komentar se odnosi na prethodni tvoj post - #2405

Napisano

Ovo nisam naveo kao obavezno stivo nego sam samo probao kako se ubacuje klip,a da se vidi i slika.

Napisano

[ youtube]

[ /youtube ]

Sta ovde ne valja?Gde gresim?

Kao što sam napisao, uklonite razmake...

[ youtube]

[ youtube]

Jel ovako:(

ne

[ youtube]watch?v=BsjZ5WWwRF8[ youtube]

Ili ovako

ne

Jel postoji opcija da sami obrisemo svoj post?

Možda, trebalo bi...

Nemam drugog user-a da bih probao...

Napisano

Kao što sam napisao, uklonite razmake...neneMožda, trebalo bi...Nemam drugog user-a da bih probao...

Kolega Zero je pokazao laksi nacin,u svakom slucaju radi i jedno i drugo.Sad sam ja stari vuk koji sve zna,ali danas sam se bas zbunio:))

Napisano

Kolega Zero je pokazao laksi nacin,u svakom slucaju radi i jedno i drugo.Sad sam ja stari vuk koji sve zna,ali danas sam se bas zbunio:))

Taj „lakši način“ će prestati da radi kad mu se najmanje nadate da će prestati kao što je prest'o i onaj što je radio  ranije, al' ovaj neće... ;)

Mada, kada bolje razmislim, meni ne smeta ni da click-nem na URL... :P

Napisano

Taj „lakši način“ će prestati da radi kad mu se najmanje nadate da će prestati kao što je prest'o i onaj što je radio  ranije, al' ovaj neće... ;)

Mada, kada bolje razmislim, meni ne smeta ni da click-nem na URL... :P

Nema veze sad smo se namazali pa znamo oba nacina:)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...