Okibokis Napisano April 20, 2015 #4118 Napisano April 20, 2015 George Benson – Giblet Gravy Label: Verve Records – 543 754-2, MGM Records – V6-8749 Series: Verve By Request – Format: CD, Album, Reissue, Remastered, Digipak Country: Europe Released: 2000 Genre: Jazz Style: Fusion, Jazz-Funk
crni. Napisano April 24, 2015 #4119 Napisano April 24, 2015 ovaj dečko me potpuno obara sa nogu peva i svira, tj zvuči kao neki demo bend, kao da je došao na ja imam talenat, ali taaaaaakoooo je doooobar... ovaj najnoviji album prati isti, sirovi stil američkog predgrađa kao i prethodni albumi...fantastično
sir Oliver Napisano April 25, 2015 #4121 Napisano April 25, 2015 Filmofili, odakle "skidate" titlove? Treba mi titl za ovaj film al' ne uspevam da nadjem. Moze i engleski.
stein Napisano April 25, 2015 #4122 Napisano April 25, 2015 BS player automatski povlači titlove sa nekoliko lokacija - pokreneš film i ako uz njega ne postoji već subtitl, on to radi automatski, ako pak ima ali na (korisniku) neodgovarajućem jeziku, sam pokreneš potragu (doduše, prvo moraš da namestiš srp, bos i hrv kao jezike koje preferiraš jer je default eng a to lako moguće da već dođe uz film...) Druga opcija koju koristim je manuelna pretraga na podnapisi.net, titlovi.com ali je to uvek muka jer ako zabodeš pogrešan framerate moraš da edituješ subtitl pa to može da bude i dobro ali može i da ne bude...
sir Oliver Napisano April 25, 2015 #4123 Napisano April 25, 2015 BS ne trosim a na ova dva preporucena sajta ne nadjoh ni engleski titl.
zika Napisano April 25, 2015 #4124 Napisano April 25, 2015 BS player automatski povlači titlove sa nekoliko lokacija - pokreneš film i ako uz njega ne postoji već subtitl, on to radi automatski, ako pak ima ali na (korisniku) neodgovarajućem jeziku, sam pokreneš potragu (doduše, prvo moraš da namestiš srp, bos i hrv kao jezike koje preferiraš jer je default eng a to lako moguće da već dođe uz film...) Druga opcija koju koristim je manuelna pretraga na podnapisi.net, titlovi.com ali je to uvek muka jer ako zabodeš pogrešan framerate moraš da edituješ subtitl pa to može da bude i dobro ali može i da ne bude... Kako koristite subtitle-ove dok slušate?
Woland Napisano April 27, 2015 #4126 Napisano April 27, 2015 Casa del Jazz, ima nešto oko 15 tera na dropboxu.. Italijanski jazz.. fin, sjajno snimljen, lepo upakovan.. kome treba neka traži linak na pp http://www.casajazz.it nešto i ovako:
crni. Napisano Maj 5, 2015 #4132 Napisano Maj 5, 2015 novi album...zajedno sa erik bibom apsolutna preporuka
crni. Napisano Maj 5, 2015 #4133 Napisano Maj 5, 2015 dve zvezde audiofilskih diskova sad zajedno na koncertu
crni. Napisano Maj 6, 2015 #4134 Napisano Maj 6, 2015 čovek koji je počeo sa 80 njegov drugi album...fenomenalno
crni. Napisano Maj 7, 2015 #4136 Napisano Maj 7, 2015 "Not quite country, somewhere beyond folk, Holcombe's music is a kind of blues in motion,mapping backwoods corners of the heart." ~David Fricke- Rolling Stone Magazine
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah