Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

poznato ikome sta bi to moglo biti ?dva komada spakovana u vrljav kino box na svakoj se preko adaptera nalazio montiran RIZ kalotni visoki ( 18mm kalota ) , sto ce reci da je sve zamislio neki velestrucnjak .precnik grla horne 1"

post-2-047178700 1273862152_thumb.jpg

post-2-082005900 1273862176_thumb.jpg

post-2-038784300 1273862181_thumb.jpg

post-2-037391400 1273862184_thumb.jpg

post-2-023178000 1273862191_thumb.jpg

• Odgovora 18
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

da !

imas li ostatak iz te kutije ?

odnosno - slaba mogucnost da je to iz iste kutije - jer vidim da te tvoje nisu prestrugane kod throat-a .

sav sam se pretvorio u uvo ....... Postavljena slika

Napisano

U pitanju su bioskopske kutije koje je pravila Zagrebačka Kinotehnika. Ostatak nemam, neko je skinuo drajvere ostale samo hornice.

Napisano

pu , Bogca im alavog ......... bas me i interesovala ta Tesla od 15"

Napisano

pu , Bogca im alavog ......... bas me i interesovala ta Tesla od 15"

Btw, koliko koštaju ti Tesla basovi? Da znam da li da ih jurim?
Napisano

Btw, koliko koštaju ti Tesla basovi? Da znam da li da ih jurim?

kostaju dosta napolju , al' je ne dajem te pare - samo change ili kulturni novci ...... po ovdasnjim uslovima - jer su sigurno onoga ko ih ima kostali tepsiju ribehttp://www.diyaudio.rs/topic/404-trazim-stari-bioskopski-zvucnik-tesla-aro-932/
Napisano

kostaju dosta napolju , al' je ne dajem te pare - samo change ili kulturni novci ...... po ovdasnjim uslovima - jer su sigurno onoga ko ih ima kostali tepsiju ribehttp://www.diyaudio.rs/topic/404-trazim-stari-bioskopski-zvucnik-tesla-aro-932/

OK, ako si zainteresovan za trampu za tu jednu Teslu i ako te interesuje nešto od onoga što sam naveo u pređašnjim postovima , preuzeo bih jurnjavu za drugim komadom.
Napisano

OK, ako si zainteresovan za trampu za tu jednu Teslu i ako te interesuje nešto od onoga što sam naveo u pređašnjim postovima , preuzeo bih jurnjavu za drugim komadom.

zahvaljujem na zainteresovanosti Postavljena slika

sto se tice Iskra/Altec 811B horni i Goodmans T52 drivera - tu sam u principu opskrbljen

Zelena Iskra je uvek zanimljiva , i to kao solo komad sa keramickim magnetom (plastificiran) ili kao parovi bilo koje iteracije

sto se tice Tesle - video si mustru na slici ;

:Viannen_loungelizard:

Napisano

zahvaljujem na zainteresovanosti Postavljena slika

sto se tice Iskra/Altec 811B horni i Goodmans T52 drivera - tu sam u principu opskrbljen

Zelena Iskra je uvek zanimljiva , i to kao solo komad sa keramickim magnetom (plastificiran) ili kao parovi bilo koje iteracije

sto se tice Tesle - video si mustru na slici ;

:Viannen_loungelizard:

Onda dogovoreno :sarcastic_hand:
Napisano

Prophetja sam zainteresovan za za taj 14in iskra zvucnik(kupovina ili zamena)naravno ako je slobodan?

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...