Jump to content

RFT L 2153 PBK Fullrange


чика-Брка

Preporučeni Komentari

igrom slucaja danas sam kupio doticne fullrage drajvere.istocnonemacki, 8 inca, 6 oma, 4 VA.magnet kao na niskoj 12-ici.korpa od BAKELITA !potpuna nepoznanica za mene.ako je neko imao iskustva sa ovim drajverima, bilo bi lepoda podeli to samnom. :rofl: drajveri su inace kao novi.i bez kabineta imaju extra zvuk.na mom singlu od tricavih 3,5W prave nesnosnu buku.kad sam ih kod coveka veceras probao - bez texta. nemam nameru da ih merim i da se zamlacujem. nesto mislim da im napravim TQWT.slicno kao za fostex 206, 207, samo manji mouth (umesto 7 - 5).znaci, ideje su dobrodosle.a i sire.a bice i :cheers: ps: slike su od bivseg vlasnika sa kupujem prodajem, jer moja nokia je shit.

post-357-126998417174_thumb.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 12
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

izmeri im T/S parametre , pa mozemo isprojektovati odgovarajucu kutijuako nemas cime - poslacu ti JBL Speakershop - u programu ima rutina za merenje T/S na lak nacintreba ti amp , signal generator ( moze i sa kompa) , dobar otpornik od 1K/10W i test kompresiona kutija

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

1. hvala vukasine za dojavu. kad sam otisao do coveka ispostavilo se da se poznajemo, obojica smo sale. imali smo tange-frange ranije.2. hvala zen. imam jbl, ali koristim ga u druge svrhe. izracunavam kabinete i eventualno skretnice. mada sto se tice skretnica samo okvirno (elementi), jer kad uneses frekvenciju, on izracuna elemente po toj frekvenciji neuzimajuci f susreta, pa ce biti grba.3. ston - poziv za pivo vazi. kad kabineti budu gotovi (vrlo brzo) postavicu slike i svi zainteresovani ce moci da na drugarskoj bazi prokomentarisu, a i sire. a ako neko bude hteo da cuje ... nema frke. mnogo slucajnosti za 2 dana. prvo kupim zvucnike u odlicnom stanju, odlicnog zvuka, za relativno male pare. veceras malo pre 22, kao premija dodje drugar i dzoramo se : dadoh mu moje DIY interkonekte, a za uzvrat dobih DIY transmisione kabinete u kojima su bili njegovi lowtheri (pm6c). iz zajebancije stavimo zvucnike nadvoje-natroje, na dva srafa, i pustimo. neverovatno dobro. mada, ja bih licno napravio za njih tqwt kabinet ili ml. ali dok ne vidim sa samim sobom sta cu, sredicu kabinete vizuelno, jer imaju minimalna ostecenja, pa neka sviraju. a svake ideje su dobrodosle. ja licno ne mogu trenutno da merim zvucnike, pa ako ima dobrovoljaca da mi izmere drajvere - ihahaj ! :rofl::cheers::)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

evo i malo slika, doduse sugavih. jbg, nokia 6280.izgleda da su se drajveri lepo uklopili u kabinet.melem na ranu, muzika za usi. odmaram od solid state.pa sad ako se neko ponudi da ih izmeri necu mu nistaa i sire. mogle bi i neke ideje u vezi kabineta. :cheers:

post-357-127008675935_thumb.jpg

post-357-127008677239_thumb.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Hvala. Nisam očekivao čudo. Malo detalja oko zvuka...? Finish (Ne mislim ništa drugo do kvalitet izrade, terminali i slično, TQWT pošteno urađen...)? Ne tražim tračeve, već, kada ste ih, već, videli i čili da ne davim čoveka, kad možemo, ovako, da razmenimo... Prijatelj mi je dobar, pa da ne pravim akciju ako nije prilika...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

ma o.k.ovu temu sam postavio zbog ideja, druzenja, a i sire. :cheers: nije zika kriv. tema je izgleda interesantna samonama dvojici, sto mozda i nije lose.izgleda da firma "veb funkwerk leipzig" - preteca "rft" nije interesantna kao na primer "fostex" ili "lowther".a trebala bi biti. ne zato sto ih ja imam, nego sto jedandrajver iz mnogopljuvane istocne nemacke moze biti boljiod na primer "fostex"-a, a i sire. :rofl:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...