Jovan ps 1 frik Napisano Juče u 18:21 #1 Napisano Juče u 18:21 nabavio sam pozdrav nabavio sam Boombox Sharp GF-9292 krenuo malo da a sredjujem iznenadjenje. da li neko moze da mi kaze da l su ovo alniko zvucnici Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 22 časa #3 Napisano pre 22 časa 3 hours ago, Jovan ps 1 frik said: da li neko moze jesu
vbraca Napisano pre 11 časa #4 Napisano pre 11 časa To su AlNiCo magneti, nema spora, a moze biti da su membrane zvucnika od bambusovog papira, sto ih cini jos interesantnijim i prevazilaze kvalitet tog kasetasa.
Vix Napisano pre 3 časa #5 Napisano pre 3 časa Ja sam kao klinac imao taj kasetas,dobio na poklon, ali, fazon je bio sto mu je neko prethodno bio izvadio zvucnike Sad znam zasto! Ja mu bio uvalio neke Blaupunkt auto zvucnike, malo manje, ali napravio "adapter" od lima, ma sviralo to super (dok nije pocela da zavija kaseta, ali vec sam bio preso na CD)... ;) LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Jovan ps 1 frik Napisano pre 3 časa Autor #6 Napisano pre 3 časa Našao sam ovog kasetaša , žao mi ga blo pa ga uzeo fasicnran sam zvukom , čak iz kasetaša zvuci savrseno izvadicu zvucnike napravicu nek DYT projekat samo da smislim šta može neki predlog_ ja razmišljam u ovom pravcu
Jovan ps 1 frik Napisano pre 3 časa Autor #7 Napisano pre 3 časa bdv, nisam nigde našao ovakve zvucnike da se pojavljju u ovom boxu da li je to neka stara zaliha pa su stavili ili za neko specijalno tržište ko bi ga znao vrlo misteriozno
Jovan ps 1 frik Napisano pre 2 časa Autor #9 Napisano pre 2 časa japanska verzija ima iste zvucnike samo keramički magneti kako se ovo provuklo nije mi bas jasno
Zen Mod Napisano pre 2 časa #11 Napisano pre 2 časa ja imam par sa keramikom cudo od zvucnjaka msm, bas nema, snagu nema, al sto pevaju .......... zato ih i imam Jovan ps 1 frik and Vix je reagovao/la na ovo 1 1
Jovan ps 1 frik Napisano pre 2 časa Autor #12 Napisano pre 2 časa šaljem slike kako napreduje projekat . ako neko ima iskustva sa kabinetima saba gren colone neka piše svaka podrška dobro dodje hvala svima na odogovorima Vix je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah