Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Dobar dan cijenjene kolege forumaši,

imam pitanje vezano za matičnu ploču navedenu u naslovu, zanima me jel' pogodna za napraviti dig. muzički player? Pokušao sam dodati u prilog pdf ali je da 'prostite prevelik, tako da ću priložiti link

DFI.MANYMANUALS.COM

. Naime, "upario" bih ovu ploču sa AYA 4 DAC-om, da budu u istom kućištu i da player "vrti" muzičke numere isključivo sa internog SSD/HDD, znači ne treba mi internet, youtube i sl.. Ako bih uspio izmoliti kolegu Mikorist-a za savjet, trebao bi mi za ovo i OS. Kontrola ovog uređaja bila bi vršena nekim tabletom, mobitelom, čuo sam da postoji vrsta uparivanja zvana "ad-hoc", i da nije ovisna u posrednicima (modem, ruter, itd.).

Unaprijed se zahvaljujem na trudu i odvojenom vremenu.

• Odgovora 4
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Napisano

Da dodam i ono što sam izostavio. Ovo je PC koji je korišten na jednom medicinskom uređaju, tako da sam došao do njega "jeftino". Svidio mi se jer ima pasivno hlađenje. Ako treba, slikati ću i PC.

Napisano

Nisam probao još ništa, osim što sam se uvjerio da ovaj PC radi. Htio bih da prvo vidim jel' pogodan za ono što mi treba. Pošao sam sa idejom da "uparim" NUC (koji već imam a po ROON specifikacijama odgovara) i AYA DAC ali Mikorist reče da ne koristim NUC. U međuvremenu sam ovaj PC nabavio, pa htjedoh se uvjeriti da je on bolja opcija od NUC-a.

Napisano

pa sacekaj da vidis da li ce Mikum da se javi

msm, ja ovde ni svinje ne smem da ranim, ono, kad je informatika u pitanju

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...