John Coltrane Napisano Jun 20, 2025 #1 Napisano Jun 20, 2025 Završen ima mesec ipo al sad mora na spavanje jerbo grije oko nogiju Započet kao in memorim na pok. majstor Radeta koji me naučio puno toga o trafojima, lapama i svojevremeno poklonio dva para GU 50 i podnoge Mrežni i čok navrljio pre pet godina a tonski čekali i da ne bi čika Đoleta nikad ih ne bi namotao, umrzelo me Ulazni deo objasnio ovaj čika: U izlazu klasika naravno turio zenerku u g2 i shade povratnu iz anode u anodu ima izbor 3 naponska nivoa na preklopnik ako se sluša tiho da se ne gore lampe i to moje mišljenje da nema sad smisla pucati pare na klasične audio lampe jer su poludeli sa cenama GU 50 je vrh lampa a nije skupa isto tako 6Э5П krca44, LightMatic, aaa zmaju! and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 4 3
MARSAUDIO Napisano pre 2 časa #2 Napisano pre 2 časa (izmenjeno) Interesantno, ovo je moja simulacija izpred 5-6 godina: Snaga caa 15W, THD 0.3% Izmenjeno pre 1 sat od MARSAUDIO
MARSAUDIO Napisano pre 1 sat #4 Napisano pre 1 sat Moram da kažem, da izuzetno dobro radi, snaga caa 12W. Umesto E180F koristim rusku 6J9P.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah