Jovan ps 1 frik Napisano Mart 9 Share #1 Napisano Mart 9 (izmenjeno) dobih na poklon ovo pojacalo, za divno cudo radi da li se neko susretao sa ovim, pojacalo je mono , pojacalo ima neki trafo na 100 v, za mikrofon neki predlog kako da se napravi nesto od njega, stereo ako je moguce Izmenjeno Mart 9 od Jovan ps 1 frik slovne greske Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
neskor Napisano Mart 9 Share #2 Napisano Mart 9 (izmenjeno) po meni samo iskorisiti kutiju i mozda delove napajanje za ono sto ti trazis je nemoguca misija prepraviti Izmenjeno Mart 9 od neskor Aleks je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
BANAT Napisano Mart 9 Share #3 Napisano Mart 9 Znam ta Iskra pojacala jer sam ih nekada davno i popravljao , ~100W pojacalo snage jednostavne je ``Singleton`` konstrukcije sa elektrolitskim kondom na izlazu tako da nikakva posebna DC zastita nije potrebna , za kucnu upotrebu treba izbaciti taj 100V~ linijski trafo koji sluzi iskljucivo za napajanje dugackih razglasnih 100V linija i terati 4 ili 8 ili 16 Ohma zvucnike direktno sa izlaznog elektrolita , kako je to pojacalo dosta staro obavezno mu treba napraviti ozbiljno osvezavanje po pitanju elektrolitskih kondova ,trim-potova, ... , i naravno za kucnu stereofonsku upotrebu potrebno je jos jedno isto takvo Iskra pojacalo . Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Jovan ps 1 frik Napisano Mart 10 Autor Share #4 Napisano Mart 10 hvala puno , izbacicu taj trafo , inace jako lepo svira ima jedna iskra za 7000 din na kp, razmisljam da je kupim pa da se igram tj neko da mi to sklopi Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zek Napisano Mart 10 Share #5 Napisano Mart 10 pre 9 časa, Jovan ps 1 frik reče neko da mi to sklopi Šta tu ima da se sklapa - dva mono bloka, svaki za jedan zvučnik i to je to... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah