LightMatic Napisano Novembar 18, 2023 Share #1 Napisano Novembar 18, 2023 (izmenjeno) Dobra večer narode, Imam za prodati trafo, slike govore milion riječi..... Ja nemam nikakvu ideju gdje da ih primjenim, zato ih obilježavam kao višak. Ako ovaj ode, postoji mogućnost da dam na prodaju identičan. Trafo je namjenjen za "satelit" rasvjetu u operacijskim salama, ja bih rek'o da nije/su korišten/i, ali za svaki slučaj idu pod polovne. Spajao sam ih na mrežu, doduše bez opterećenja, potpuno su ispravni i bez mana meni vidljivih. Ko više da, njegova dj... trafo/i. Izmenjeno Novembar 18, 2023 od LightMatic dejanco32 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 18, 2023 Share #2 Napisano Novembar 18, 2023 al ga uslika, taman treci sekundar se nis ne vidi LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Novembar 18, 2023 Autor Share #3 Napisano Novembar 18, 2023 Pardon, treći je 38V 275VA Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 18, 2023 Share #4 Napisano Novembar 18, 2023 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano April 11 Autor Share #5 Napisano April 11 Zamolio bih nadležne da izbrišu ovaj oglas jer sam našao namjenu ovom trafu. Unaprijed se zahvaljujem. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari