krca44 Napisano Maj 3, 2023 Share #1 Napisano Maj 3, 2023 Prodajem : OpenPhono Project1 by Pavel Macura, kompletan MM phono preamp. Gain - 40 dB Ing. Macura je postavio projekt u javnom domenu i sa njegovog web site-a su skinuti gerberi za phono pcb. korisceni su probrani delovi, Wima fkp2 + 0,1% Neohm + Vishay otpori za RIAA eq, originalni operacioni OPA134 + OP177 ( DC servo ) i LT1010.... Shunt regulator je Good Gemini napravljen zahvaljujuci Zen Mod-u. Korisceni su "long life" elektroliti svuda. Trafo je izradjen od strane Trafomatic-a za ovu aplikaciju sa elektrostatickom i elektromagnetnom zastitom. Sitne mane - napon sa shunt regulatora je oko 14,5 Vdc u odnosu na preporucenih 15-17Vdc ( max ). Na plus i minus grani posle shunt regulatora, ubaceni su serijski otpori od oko 2,3 Ohma koji se mogu izbaciti ( na shunt pcb i phono pcb postoje dodatni naponski ulazi ). R+C snuber nije ugradjen, imam vrednosti za ovaj trafo pa ko zeli moze to uraditi. Kutija - front dole desno ima manje ostecenje coska koje se realno ne vidi u svakodnevnoj upotrebi - prilazem uvecanu sliki. Ostecenje je verovatno nastalo u transportu, ja nisam bacao aparat po sobi. Input / output zice nisu uvrnute samo ja nemam volje da se time bavim i smatram da je u ovom slucaju nebitno - ko zeli neka se igra. Cena : 250 Eu Bez zamena i smaranja oko cifre, nece se prodati za manje. Slusanje je moguce kod mene ili 7 dana kod Vas ako polozite depozit od 250 Eu. P.S. Posteno sam naveo mane u klasi ultra-sitne boranije. Aparat radi vrlo lepo i prodajem ga jer mi je visak + imam druge projekte za realizaciju. zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Maj 3, 2023 Autor Share #2 Napisano Maj 3, 2023 Slika fronta koji minomalno chuknut, dole desno ; mutayu je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Maj 4, 2023 Autor Share #3 Napisano Maj 4, 2023 Ovo chuknuto mesto sam morao da trazim, toliko je malo - garantujem da se ne vidi kad se stavi u policu pa taman da je u visini ociju. S obzirom da sam naveo sitne mane tipa "sitna boranija" - moram da naglasim : Aparat je u potpuno ispravnom i odlicnom radnom stanju ! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Maj 17, 2023 Autor Share #4 Napisano Maj 17, 2023 Up ! Cifra je 250 Eu. Ako se nakanim da sredim navedene sitne boranije cifra ide na 300 Eu ! Novitet : ZAMENA MOGUCA za : 807 cevi sa UX5 podnozjem, nekoriscene NOS, x8 komada - zamena je 1:1 tj. bez doplata sa bilo cije strane. ili : D3A x4 komada, nekoriscene NOS, zamena 1:1 bez doplata sa bilo cije strane. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Septembar 4, 2023 Autor Share #5 Napisano Septembar 4, 2023 UP ! Cena je jos uvek 250 Eu. Ovako jeftino + kvalitetno nema shanse da se nadje na Krrrrpim-Prrrxxxxim - pravljeno ili komercijalno. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Februar 15, 2024 Autor Share #6 Napisano Februar 15, 2024 Up ! Up ! Up ! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Oktobar 10, 2024 Autor Share #7 Napisano Oktobar 10, 2024 Aktuelno ! 250 Eu. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano Oktobar 27, 2024 Autor Share #8 Napisano Oktobar 27, 2024 Lock. Otislo u ruke novog vlasnika, nadam se bar za nekoliko godina zadovoljstva. zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari