Aoxomoxoa Napisano April 1 Share #1 Napisano April 1 Da li neko ima iskustva sa reizdanjima iz 2017,2022,2023 godine...vrede li ...ili ici na izdanja iz 1973.god. Cena mu dodje na isto...ali reizdanje je neotpakovano. shonne je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano April 1 Share #2 Napisano April 1 Imam novi pres, kupljen tokom prosle godine. Odlican je. Ako hoces svrati pa nosi lp kod sebe na slusanje - da li je bolji od originala to vec ne znam. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aoxomoxoa Napisano April 1 Autor Share #3 Napisano April 1 (izmenjeno) 10 minutes ago, krca44 said: Imam novi pres, kupljen tokom prosle godine. Odlican je. Ako hoces svrati pa nosi lp kod sebe na slusanje - da li je bolji od originala to vec ne znam. Pa ne znam ni ja kako zvuci original...dobio sam informaciju da izdanje iz 2023 zvuci odlicno...ako i tebi taj press iz 2022 zvuci dobro,onda se zakljucak sam namece...nova ploca je nova ploca. P.S. Za plocu Mlinarec-"A ti se ne daj"...nemam takvu dilemu...imam prvo izdanje,a reizdanje ne postoji u 2000-im. Izmenjeno April 1 od Aoxomoxoa Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano April 1 Share #4 Napisano April 1 I ja imam novo izdanje. Zimus sam ga u dokolici kupio dok sam morao kratiti vrijeme u Zagrebu. Meni je dobar, ali iako nije i spektakularan mislim da nije greška imati ga. Ne znam kako bi prošao u usporedbi sa starijim izdanjima. Ako stvarno usporediš Krcinu ploču sa starim tiskom volio bih čuti zapažanja. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano April 1 Share #5 Napisano April 1 (izmenjeno) Zvuci odlicno - samo meni se cini da su oni u Jugoton-u radili nova izdanja tako da imaju malo "moderniji" zvuk, npr. malo istaknutije niske frekvencije. Sem toga smatram da su za Josipu imali odlican "master" - njen glas i drugi instrumenti imaju odlicnu definiciju i prisutnost. Kad bih imao mogucnost da nadjem original u dobrom stanju i novo izdanje - vrlo moguce da bih uzeo oba. Stara izdanja iz tog perioda su odlicna, imam par Arsenovih albuma i oni sviraju fenomenalno. P.S. Tako je bar kod mene zato kazem dodji i uzmi pa poslusaj kod sebe. Izmenjeno April 1 od krca44 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aoxomoxoa Napisano April 1 Autor Share #6 Napisano April 1 50 minutes ago, krca44 said: Zvuci odlicno - samo meni se cini da su oni u Jugoton-u radili nova izdanja tako da imaju malo "moderniji" zvuk, npr. malo istaknutije niske frekvencije. Sem toga smatram da su za Josipu imali odlican "master" - njen glas i drugi instrumenti imaju odlicnu definiciju i prisutnost. Kad bih imao mogucnost da nadjem original u dobrom stanju i novo izdanje - vrlo moguce da bih uzeo oba. Stara izdanja iz tog perioda su odlicna, imam par Arsenovih albuma i oni sviraju fenomenalno. P.S. Tako je bar kod mene zato kazem dodji i uzmi pa poslusaj kod sebe. Hvala ti,ali ne vredi mi...ne znam kako zvuci prvo izdanje...verovatno cu kupiti ovo iz 2023.g....nije nemoguca cena - 3.000din...trenutno nema u ponudi prvo izdanje iz 1973.g. krca44 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah