Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
3 minutes ago, neskor said:

imas kod brace Rusa da skines u flac-u :wink2:

znam da ima, ali mi treba u originalnom pakovanju :)

Napisano
53 minutes ago, shonne said:

gde nabaviti ovaj cd? 

Probaj ovde pa nareži 

11.png

Napisano

treba mi ljudi original, sto bolje sacuvan, ako ne mogu da nadjem novo. Narezati je najlakse, imam flac...

Napisano

^

@neskor ti je već dao odgovor.

CD koji tražiš je u izdanju B92, tiraž je bio mali i veoma retko se pojavi na Limundo/Kupindo & KP. 

Njegovu retkost potvrđuje i Discogs ( trenutno nema ni jedan primerak za prodaju ).

Jedino što možeš uraditi trenutno je da na KP postaviš oglas da bi kupio ovaj CD. 

Napisano
28 minutes ago, Doktor said:

^

@neskor ti je već dao odgovor.

CD koji tražiš je u izdanju B92, tiraž je bio mali i veoma retko se pojavi na Limundo/Kupindo & KP. 

Njegovu retkost potvrđuje i Discogs ( trenutno nema ni jedan primerak za prodaju ).

Jedino što možeš uraditi trenutno je da na KP postaviš oglas da bi kupio ovaj CD. 

da, kontam...kupindo mi izbacio u search da je arhiviran oglas, koji je nekad bio. Znaci povremeno se pojavi...

ono sto me zanimalo, da li mozda neko video u nekom ducanu cd, lp-a...mozda se i neko javi sa foruma a da zeli da proda.

• 1 month later...
Napisano
9 minutes ago, Zen Mod said:

el to tamo ide gde mislim da ide?

Naravno. Koliko vidim upakovano u celofan, ne otvara mi se da proveravam. Deluje da je kao novo...nadam se da nece da bude bruka, da je okrznut unutra. :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...