Jump to content

luckyz

Član
 • Broj sadržaja

  5
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

Informacije Profila

 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

1034 posetilaca

luckyz's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

 1. Zapravo, u pitanju su jedna 6f6g i jedna 5u4g us proizvodnje, pa rekoh steta da tako klimavo stoje. Inače, 6f6g nisu baš tako česte tako da planiram da nabavim još jedan rezervni par, za svaki slučaj.
 2. Hvala svima na odgovorima. Vidim da se napolju u ovu svrhu koriste Emission Labs, Aleenes Tacky glue pa cak i Gorilla glue. Ja bih možda najpre isao na Saratoga silikon za visoke temperature do 1200 stepeni. I verovatno ne bih aplicirao isti celim obimom podnožja već manjim delom, trebalo bi da bude dovoljno.
 3. Pozdrav svima, zanima me da li je neko uspešno zalepio balon lampe za podnožje u slučaju da lampa radi ali se balon pomera malo u ležištu? Kojim lepkom ako jeste? Hvala unapred.
 4. Procitao odavno, ali rekoh mozda neko ovde ima iskustva sa obe... U svakom slucaju, mislim da AT440 otpada, posebno sto imam isostatic-e. Blue lici na dobru opciju, mada nesto razmisljam i o AT-F7...
 5. Da se i ja ukljucim, trenutno se lomim za kupovinu MM glave za moj Technics SL-1500 u cenovnom rangu do 200 EUR ali blize 150 naravno Kandidati su 2M Blue i AT440mla/b pa ako je neko ipak imao prilike da uporedi ova dva zvuka ili ima misljenje za jednu ili drugu glavu, info bi dobro dosao, hvala unapred.
×
×
 • Kreiraj novo...