Spremajući po ... nema veze, natrčao sam na kesicu sa garniturom uparenih J-Feta za jedan stereo F5. Pa ako nekome treba... you know the drill...
(napomena: ovo je slučajno, bio sam ubeđen da ih više nema, a eto, misliti i sra.. nije isto - takođe važno: šaljem samo po Srbiji)
11 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 07 January 2012 - 17:36
http://www.storyofstuff.org/ think about it...
Odgovor 07 January 2012 - 18:31
Hmmm, mislio sam uskoro da pravim F5. Koliko dukata?
Odgovor 07 January 2012 - 18:38
stein, za 07 January 2012 - 17:36, kaže:
Spremajući po ... nema veze, natrčao sam na kesicu sa garniturom uparenih J-Feta za jedan stereo F5. Pa ako nekome treba... you know the drill...
(napomena: ovo je slučajno, bio sam ubeđen da ih više nema, a eto, misliti i sra.. nije isto - takođe važno: šaljem samo po Srbiji)
Interesantno.
Odgovor 07 January 2012 - 20:03
Evo ovako. Moram da zatvorim oglas i sprečim neugodnosti. Dok sam dremnuo, javili su mi se :
Zeljkor u 17:56
Dobrivoje 18:36
Shoba 19:40
Da ne bih ispao nekorektan, predlažem da se ovo reši na jedan od dva moguća načina:
A.) Da tranzistore kupi Zeljkor jer je bio prvi koji se javio
B.) Da se tri člana međusobno dogovore ako je neko voljan da dobrovoljno odustane u korist nekog drugog. (jer se u međuvremenu nisam bio javljao i nisam dao nikome do znanja da već postoje drugi interesenti)
Po meni, neko nepisano pravilo je da prvi koji se javi ima prioritet pa ću u skladu s time da kontaktiram prvo kolegu koji se prvo javio.
Inače, cena za set od 4 tranzistora je 10 EUR + Ptt koliko su i mene koštali. Ovo su JFeti koje je još onomad kolega Impuls uparivao.
Dakle, malo strpljenja.
U svakom slučaju, tranzistori su prodati, videćemo kome.
(ono iz prvog originalnog posta: slučajno ih je našla moja žena u registratoru sa kovertama sa dokumentacijom za kuću, rate kredita itd a tražeći neki ugovor... danas se jfeti skrivaju na najčudnijim mestima)
Zeljkor u 17:56
Dobrivoje 18:36
Shoba 19:40
Da ne bih ispao nekorektan, predlažem da se ovo reši na jedan od dva moguća načina:
A.) Da tranzistore kupi Zeljkor jer je bio prvi koji se javio
B.) Da se tri člana međusobno dogovore ako je neko voljan da dobrovoljno odustane u korist nekog drugog. (jer se u međuvremenu nisam bio javljao i nisam dao nikome do znanja da već postoje drugi interesenti)
Po meni, neko nepisano pravilo je da prvi koji se javi ima prioritet pa ću u skladu s time da kontaktiram prvo kolegu koji se prvo javio.
Inače, cena za set od 4 tranzistora je 10 EUR + Ptt koliko su i mene koštali. Ovo su JFeti koje je još onomad kolega Impuls uparivao.
Dakle, malo strpljenja.
U svakom slučaju, tranzistori su prodati, videćemo kome.
(ono iz prvog originalnog posta: slučajno ih je našla moja žena u registratoru sa kovertama sa dokumentacijom za kuću, rate kredita itd a tražeći neki ugovor... danas se jfeti skrivaju na najčudnijim mestima)
Odgovor 07 January 2012 - 20:22
Odgovor 07 January 2012 - 20:28
Me too...
Odgovor 07 January 2012 - 20:32
@Stein
izbaci zeljkor-a sa spiska i nastavi kako hoces
ja cu resiti njega
izbaci zeljkor-a sa spiska i nastavi kako hoces
ja cu resiti njega
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
Odgovor 07 January 2012 - 21:08
Odgovor 07 January 2012 - 21:16
Čekamo Dobrivoja. On je sledeći nakon što je Zeljkor u duhu praznika darivanja odlučio da nekome drugome da šansu
Odgovor 07 January 2012 - 21:46
Odgovor 07 January 2012 - 21:50
Odgovor 07 January 2012 - 22:39
ja sam zeljkor-u obecao odavno na poklon , samo on zaboravlja da trazi
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
Ulazne trandže za F5 (part 2) |
Oglasi | Pchelac |
|
|
|
Izlazne trandze |
Solid State | bregar |
|
|