Ја sam sam Napisano Januar 4, 2010 #1 Napisano Januar 4, 2010 Започињем ову тему као наша мала испомоћ.Пази овако:Зен, да ли си случајно долазио у додир са Дуал грамофонима али са ДД мотором?стоН_Колд
Zen Mod Napisano Januar 4, 2010 #2 Napisano Januar 4, 2010 popravljao svojevremeno jedan , a jedan setupovaonisam bio impresioniran nicim ..... taj koji sam poprvljao nisam bio siguran dal' je motor svapski ili OEM od Japanacamislim da je OEM od jJapanacasto pitujes ...... i sto ovde ?ako se dobro secam - motor ni kod jednog nije bio quartz PLL
Ја sam sam Napisano Januar 4, 2010 Autor #3 Napisano Januar 4, 2010 sto pitujes ...... i sto ovde ?Зато што ми се може , а и тамо ми је глупо јер колико видим слабо се људи разумеју у Парне Машине.Дакле грамофон је 721 и има ДД мотор ЕДС 1000-2.Мало ми је компликовано да мерим јер ако га окренем наопачке онда ће тањир да падне. У чему је проблем :Тањир по ободу има цртице за контролу брзине, и наравно пот за регулацију.Наравно просто је немогуће подесити да цртице стоје као што треба.Е сад Ја као паметњаковић узмем Стробо плочу и тињалицу уз чију помоћ подесим тачност брзине али то је далеко од онога што сепројектује на тањиру Да ли си разумео проблем?стоН_Колд
Ја sam sam Napisano Januar 4, 2010 Autor #4 Napisano Januar 4, 2010 Заборавих, Швапски је мотор.стоН_Колд
Zen Mod Napisano Januar 4, 2010 #5 Napisano Januar 4, 2010 ako nemas kolebanje brzine - onda je lako odluciti cemu verovati - strobo ploci ili njihovom tanjiru odstampaj vlasniku jedan strobo i neka ga ima hehe ako imas kolebanje brzine - menjaj trimere u elektronici motora ...... a onda resavaj neslaganje stroboa - kao gore
Ја sam sam Napisano Januar 4, 2010 Autor #6 Napisano Januar 4, 2010 Тримери су добри, али размисли: То је радило добро!Ево ти шема електронике: Све је проверено више пута и више немам идеју.стоН_Колд
Zen Mod Napisano Januar 4, 2010 #7 Napisano Januar 4, 2010 koliko vidim - tu je samo tinjalica u pitanju - zameni i nju i tih par delova okoloverovatno sprica i probija - ili tinjalica ili zenerica
Ја sam sam Napisano Januar 5, 2010 Autor #8 Napisano Januar 5, 2010 koliko vidim - tu je samo tinjalica u pitanju - zameni i nju i tih par delova okoloverovatno sprica i probija - ili tinjalica ili zenerica Јел си сигуран да је то Ценер Диода?, мени баш по ознаци и не личи!стоН_Колд
Zen Mod Napisano Januar 5, 2010 #9 Napisano Januar 5, 2010 a jebi je - naravno da nije zener - lapsus;to je uni dioda , 200mA , 300V
Ја sam sam Napisano Januar 5, 2010 Autor #10 Napisano Januar 5, 2010 a jebi je - naravno da nije zener - lapsus;to je uni dioda , 200mA , 300VВидим Ја да ће да ради "Прут". Још само да страда нека Тињалица, хм најближи ми је Бојлер!стоН_Колд
Ја sam sam Napisano Januar 5, 2010 Autor #12 Napisano Januar 5, 2010 ugradi termostat umesto tinjalice:)Ма угрдим ти ја свастики стоН_Колд
Mikorist Napisano Januar 5, 2010 #15 Napisano Januar 5, 2010 Зато што ми се може ,стоН_КолдI meni se moze da premestim temu ,sledeci put se dopisujte preko PP
Zen Mod Napisano Januar 5, 2010 #16 Napisano Januar 5, 2010 .....sledeci put se dopisujte preko PP... :) :)ma deda krenuo PP , pa omashio
mmilovan Napisano Januar 5, 2010 #18 Napisano Januar 5, 2010 Од директног до свастике... ах... Без свасти нема сласти, ваистину...
Ја sam sam Napisano Januar 8, 2010 Autor #19 Napisano Januar 8, 2010 Од директног до свастике... ах... Без свасти нема сласти, ваистину... Јел видиш шта ми раде ови северњаци!стоН_Колд
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah