parabolis Napisano Jul 7, 2017 #1 Napisano Jul 7, 2017 Posto je ovo diy forum, ako moze neka preporuka za pravljenje kabla koji sluzi kao veza izmedju ova dva NAim-a, znaci u pitanju je cetvoropolac, drugar ima tu kombinaciju ali bez kabela, a probao bi da vidi kako taj sistem funkcionise. Znaci predlozi ako mogu da budu konkretni, tj koji kabel da se kupi i konektori, gde sta i kako....fala lepa....
Zflazar Napisano Jul 7, 2017 #2 Napisano Jul 7, 2017 ...jel to ovaj 4pin-4pin SNAIC kabl? http://www.ebay.com/itm/SNAIC-4-PIN-DIN-TO-4-PIN-DIN-LATCH-PLUG-INTERCONNECT-CABLE-FOR-NAIM-PRE-AMP-/321593537307 ...za ove pare se ne isplati švajsovati... Doktor je reagovao/la na ovo 1
parabolis Napisano Jul 7, 2017 Autor #3 Napisano Jul 7, 2017 Znam to , ali je hica ako me razumes, drugar je pazario tu kombinaciju bez tog kabela, narucio taj kabel ali stize za x dana, pa bi samo da proba nekako, ili da neko pozajmi / proda, ali hitno....emergency hifi ludilooo.....ako me razumete....
ManicP Napisano Jul 7, 2017 #4 Napisano Jul 7, 2017 Deluje kao običan 4p DIN konektor, ima ih u Kelcu po 100 kinti. Kabl 4žilni širmovan ima u Silkenu po 80 kinti.
Doktor Napisano Jul 7, 2017 #5 Napisano Jul 7, 2017 11 minutes ago, parabolis said: Znam to , ali je hica ako me razumes, drugar je pazario . . . Poslusaj kolegu @Zflazar-a. Imao sam slican problem, raspitivao se ko bi to mogao uraditi, onda narucio, stiglo to brzo : www.diyaudio.rs/topic/60-novopridosle-skalamerije/?do=findComment&comment=254494
parabolis Napisano Jul 7, 2017 Autor #6 Napisano Jul 7, 2017 21 minutes ago, ManicP said: Deluje kao običan 4p DIN konektor, ima ih u Kelcu po 100 kinti. Kabl 4žilni širmovan ima u Silkenu po 80 kinti. nije taj, ugao nozica ne pase..
parabolis Napisano Jul 7, 2017 Autor #7 Napisano Jul 7, 2017 21 minutes ago, Doktor said: Poslusaj kolegu @Zflazar-a. Imao sam slican problem, raspitivao se ko bi to mogao uraditi, onda narucio, stiglo to brzo : www.diyaudio.rs/topic/60-novopridosle-skalamerije/?do=findComment&comment=254494 Sve je to okej, narucio drugar, ali mu treba da proba samo sistem, tj komponente, ako nesto ne fercera da moze prethodnog vlasnika da obavesti.Znaci da proba - testira, i to je to, a kad stigne naruceni onda je to to.....moze i pozajmica ....
prophet Napisano Jul 7, 2017 #8 Napisano Jul 7, 2017 Imas na onom forumu naim republiku, naci ce se neko da pozajmi.
parabolis Napisano Jul 7, 2017 Autor #9 Napisano Jul 7, 2017 SVi drugari zajedno sa mnom su banovani odatle, tako da .....
Zflazar Napisano Jul 7, 2017 #10 Napisano Jul 7, 2017 probaj da kontaktiraš člana @sondek-a preko nekog ko nije banovan a član je na oba foruma? čovek iz NS to ti nije ni daleko parabolis je reagovao/la na ovo 1
no1livz4ever Napisano Jul 8, 2017 #11 Napisano Jul 8, 2017 Ima za relativno malo para Flashback kablovi. Izgledaju identicno Naim-ovim, i sviraju podjednako dobro. Za 5x manje novca. Moze da se poruci i stigne u Srb za 5-10 dana Sent from my iPad using Tapatalk Pro Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Jul 8, 2017 #12 Napisano Jul 8, 2017 1 hour ago, no1livz4ever said: Ima za relativno malo para Flashback kablovi. Izgledaju identicno Naim-ovim, i sviraju podjednako dobro. Za 5x manje novca. Moze da se poruci i stigne u Srb za 5-10 dana . . . Ima, naravno.Uzeo preko njih za Quad. Odlicni, efikasni i poslovni. Stiglo brzo. Puzdano i kvalitetno. Radi odlicno. Ali . . . . . . jbga, covek 'oce to brzo, diy . . . . o'ma.
parabolis Napisano Jul 8, 2017 Autor #13 Napisano Jul 8, 2017 Cita drugar ovu temu tako da zna sta se desava. Narucio je , sacekace da stignu tako da moze kljuc da vise ne zamaramo forum. Doktore, pa zar nije logicno da sto brze isproba pomenutu kombinaciju.....posto je pazario na nevidjeno, ali kako sam i rekao tema je za pod lockot.... Hval jos jednom na predlozima.
Doktor Napisano Jul 8, 2017 #14 Napisano Jul 8, 2017 12 minutes ago, parabolis said: Cita drugar ovu temu tako da zna sta se desava. Narucio je , sacekace da stignu tako da moze kljuc da vise ne zamaramo forum. Doktore, pa zar nije logicno da sto brze isproba pomenutu kombinaciju.....posto je pazario na nevidjeno, ali kako sam i rekao tema je za pod lockot.... Hval jos jednom na predlozima. Sve je logicno. Izvinjavam se na smetnji. parabolis je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah