ninja Napisano Januar 28, 2017 #1 Napisano Januar 28, 2017 http://content.jbonamassa.com/MD-Free-Album-2017-FB-Ads_Free-Bonamassa-Album-2017.html?id=freealbum2017 2a3 je reagovao/la na ovo 1
ab Napisano Januar 28, 2017 #2 Napisano Januar 28, 2017 Sta da rade ljudi sa "jabukom"? Salim se, i mi se snadjemo... Mp3 - stvarno greota! BTW. hvala na linku.
ninja Napisano Januar 30, 2017 Autor #3 Napisano Januar 30, 2017 Evo sad sam i ja skinuo i vidim da je mp3 192 kbps sto i nije lose za probu da odlucis da li ces ga kupiti ili obrisati
ZZZ Napisano Januar 30, 2017 #4 Napisano Januar 30, 2017 "Fabrički" MP3 i ovaj što se pravi po kućama nisu istog kvaliteta. Tako da bez obzira sto je to MP3 format nece sigurno biti loš. Naravno najbolje je domoći se originalnog diska i izgrebovati u punom formatu . (U to sam se uverio i lično na primeru Eliane Elias, kod koje je na sajtu isto ranije bilo ponudjeno da se preuzme novi album u mp3 formatu. Kada sam to uporedio sa istim mp3 formatom skinutim sa neta gde je neko u kućnoj radinosti komprimovao, razlika je bila više nego očigledna. Suprotan primer naravno kod nas - Kanda Kodza i Nebojša, Manifest...)
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah