neskor Napisano April 27, 2016 #1 Napisano April 27, 2016 Trebao bih uskoro da menjam vesanja na Tannoy Arden zvucnicima. Originalna vesanja sam nabavio, kao i lepak. Pokusao bih sam ali nisam nikada menjao vesanja do sada pa se bas ne usudjujem. Zanima me da li je neko imao iskustva sa servisom zvucnika Djordjevic u BG-u?
ManicP Napisano April 27, 2016 #2 Napisano April 27, 2016 OFF: Ako taj servis zakaže imadu Lazar brothers odličnog majstora, sa iskustvom na Tanojcima, u Bečkereku a nije ti ni preko sveta
zeljkor Napisano April 27, 2016 #3 Napisano April 27, 2016 1 hour ago, neskor said: Trebao bih uskoro da menjam vesanja na Tannoy Arden zvucnicima. Originalna vesanja sam nabavio, kao i lepak. Pokusao bih sam ali nisam nikada menjao vesanja do sada pa se bas ne usudjujem. Zanima me da li je neko imao iskustva sa servisom zvucnika Djordjevic u BG-u? Nesa Djordjevic je meni radio sve JBL zvucnike. Ja zadovoljan.
skrstic Napisano April 27, 2016 #4 Napisano April 27, 2016 Jel može kontakt info pošto kolega s posla traži upravo nekog da mu zameni vešaje na nekim zvučnicima. Neki Infinity ako se sećam.
neskor Napisano April 27, 2016 Autor #5 Napisano April 27, 2016 https://www.kupujemprodajem.com/zvucnik-servis-Djordjevic-29622291-oglas.htm?filter_id=
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah